Подорожі до Європи літаком. Розкіш чи реальність для польських студентів?

6877
Facebook Twitter
Подорожі до Європи літаком. Розкіш чи реальність для польських студентів?

У даній статті ми розповімо, наскільки доступні для студентів польських ВНЗ авіаперельоти, а також поділимося інформацією про те, яким чином можна купити дешеві квитки на літак.

Багато українців, на сьогодні, віддають перевагу отриманню освіти у країнах ближнього закордоння, оскільки бажають облаштуватися у більш стабільній державі. Також, навчаючись, наприклад, в одному з університетів Республіки Польща, крім основних можливостей, таких як: отримання освіти на високому рівні з низькою платою та швидке працевлаштування, після придбання кваліфікації, відкривається доступ до безперешкодного перетину кордонів з країнами Шенгенської зони. Як локальні студенти, так і іноземці, які приїхали до Польщі на навчання, активно користуються цією можливістю, тим більше, що велика частина поїздок не вимагає суттєвих витрат. То яким же чином польські студенти можуть оглянути майже всю Європу за копійки? У даній статті ми розповімо, наскільки доступні для студентів польських ВНЗ авіаперельоти, а також поділимося інформацією про те, яким чином можна купити дешеві квитки на літак.

Чи можуть студенти польських освітніх структур подорожувати з допомогою авіаперельотів?

Завдяки тому, що з території Польщі здійснюють авіаперельоти дві великих лоукост-компанії, студенти можуть пересуватися повітрям, у безліч напрямків не тільки Європи, а й світу, буквально за копійки. Компаніями, що надають лояльні авіаквитки, є:

  • Ryanair — ірландський авіаперевізник, одна з найбільших лоукост-компаній, що має штаб-квартиру у графстві Дубліна, у місті Сордз. Здійснює перельоти з таких польських міст, як: Варшава, Краків, Вроцлав, Гданськ, Познань та інших міжнародних аеропортів.
  • Wizz Air — угорський перевізник, які може скласти конкуренцію Ryanair, кажучи про вильоти з Польщі. Також здійснює авіаперельоти зі всіх інтернаціональних аеропортів.

Особливістю поїздок з даними компаніями є те, що вони не надають ніякого додаткового сервісу. Все, що може взяти пасажир з собою — це дорожня сумка у вигляді ручної поклажі вагою не більш ніж 7 кг, обсяги якої будуть відповідати заданим параметрам. Але, невже для студентів цього мало? Звісно, у самий раз, крім змінного одягу та зарядних пристроїв для гаджетів, знадобляться лише документи та пара євро на харчування.

Яким чином придбати дешеві квитки?

Попри те, чи плануєте Ви летіти з описаними авіакомпаніями, або іншими перевізниками, якщо Ви вмієте організовувати час, краще придбайте квитки завчасно. У цьому випадку можна заощадити більш ніж 80% вартості перельоту. Також, фахівці UP-STUDY рекомендують, якщо Ви не прив'язані до конкретних дат або навіть містам, а мрієте об'їздити Європу за дешево, стежити за акціями, розпродажами та спеціальними пропозиціями, як від лоукостерів, так і від простих перевізників. До речі, зараз, на багатьох сайтах є опція, підключення якої дозволить отримувати на Вашу електронну адресу повідомлення з найбільш низькими цінами у зазначених напрямках. Тим самим, Ви можете почекати всього декілька днів, та підібрати найоптимальнішу ціну на квиток. Щоб ті читачі, які ще жодного разу не стикалися з покупкою авіаквитків з Польщі до різних європейських напрямків зрозуміли можливі ціни, уточнимо, що з Вроцлава до Берліна переліт обійдеться від 4 євро, а з Варшави до Парижа — від 12 євро.

Підсумовуючи, варто зауважити, що для студентів польських університетів подорожі до Європи стали чимось буденним, адже вони коштують зовсім недорого. Користуючись послугами лоукостерів, можна за короткий час, наприклад, приділяючи кожен вікенд, оглянути визначні пам'ятки майже всіх європейських столиць. Також, завдяки підробіткам, студенти РП мають можливість покрити поточні витрати та накопичити грошей, щоб постійно розширювати географію подорожей.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини