Як знайти дешеві квитки на автобус в Європу?

8061
Facebook Twitter
Як знайти дешеві квитки на автобус в Європу?

Існує багато мальовничих маршрутів — куди можна дістатися лише на автобусі. У цій статті ми розповімо про те, як знайти дешеві квитки та наведемо приклади кількох популярних маршрутів всередині РП.

Існує багато мальовничих маршрутів — куди можна дістатися лише на автобусі, причому не тільки у межах Польщі, а й в Європу. Відомо, що студенти польських університетів є завзятими мандрівниками, але далеко не всі вважають за краще авіамаршрути. Це й ні до чого, адже до багатьох міст Європи можна дістатися комфортно та з доступною платою, скориставшись послугами великих автобусних лоукостерів. Стаття зацікавить всіх любителів поїздок до незнайомих міст з допомогою використання автобусних переїздів, оскільки ми розповімо про те, як знайти дешеві квитки та наведемо приклади кількох популярних маршрутів всередині РП.

Як знайти доступні квитки на автобус?

Фахівці UP-STUDY підготували кілька порад, які допоможуть знайти дешеві квитки на автобусні сполучення у Польщі та Європі.

  • Регулярно перевіряйте ціни на квитки через різні додатки та сайти, що дозволяють порівнювати вартість послуг різних перевізників. Корисно підписатися на розсилку новин та спостерігати за соціальними мережами окремих автобусних операторів. Вони часто повідомляють про продаж інших пулів рекламних квитків у своїх профілях на Facebook. Інформацію про останні спеціальні пропозиції, зокрема про ексклюзивні акції, доступна тільки підписаним користувачам.
  • Не чекайте останнього моменту. Чим швидше Ви вирішите купити квиток, тим більша ймовірність, що заплатите за нього нижчу ціну. Найдешевші квитки на автобус можна придбати за кілька хвилин до відправлення, але покупка промо-квитка — це свого роду лотерея.

Автобусні перевізники у Польщі

Подорож на міжміських автобусах на даний час дуже популярна серед поляків будь-якої вікової категорії, іноземців, що навчаються у локальних ВНЗ та нерезидентів, котрі перебувають у країні на довгостроковій підставі. Розгалужена мережа міжміських та міжнародних зв'язків дозволяє дістатися до місць, куди можна доїхати поїздом. Завдяки цьому Ви можете легко дістатися на автобусі до більшості міст Польщі та Європи. На додаток до компаній, створених після розпаду PKS, який має давні традиції на польському ринку, автобусні маршрути у Польщі пропонують більш дрібні місцеві перевізники та міжнародні автобусні компанії. Одним з найширших сполучень у РП є PKS Polonus, а також FlixBus — компанія, яка налагодила співпрацю з оператором PolskiBus.com, популярним серед мандрівників, що призвело до остаточного зникнення бренду PolskiBus.com з ринку.

Подорож автобусом до Вроцлава та не тільки

Зі столиці РП, а також великих та дрібних міст, автобусом можна дістатися до багатьох столиць Європи та інших мальовничих куточків. Проте, розглянемо мережу з'єднань на прикладі столиці Силезії — Вроцлава, оскільки це місто дуже популярне своїми рейтинговими вищими навчальними закладами, логістичними компаніями та визначними пам'ятками. Ви можете легко дістатися до більшості місць у західних регіонах Польщі на автобусі. Міжміські автобусні сполучення з великими містами у цій частині країни підтримують, серед іншого, перевізники Polbus PKS, PKS Polonus та FlixBus. Автобуси до Вроцлава, до Ополе та до Познані дуже популярні. Доїхати до цих та багатьох невеликих міст на автобусі можна менш ніж за 10 злотих! Вроцлав також добре пов'язаний з більш великими містами в інших частинах Польщі. Існують сполучення Вроцлав — Варшава пропозиція FlixBus та автобус Polonus, Краків — Вроцлав та Катовіце — Вроцлав, підтримувані FlixBus.

Отже, з великих міст Польщі основні автобусні лоукостери пропонують з'єднання зі столицями всіх країн Європи. Також без проблем можна знайти маршрути у потрібному напрямку всередині країни. Що стосується придбання дешевих квитків, то тут головне вчасно планувати поїздки та відстежувати пропозиції від різних операторів, тоді Ви не тільки відправитесь у потрібному напрямку з комфортом та у бажаний час, але й не переплатите.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини