Робота за кордоном для польських студентів без мови. Де шукати?

5267
Facebook Twitter
Робота за кордоном для польських студентів без мови. Де шукати?

Відсутність навичок володіння іноземною мовою не обов'язково означає відмову від мрії про роботу за межами РП, на час відпочинку від навчання. Де та як почати пошук? Поговоримо про це у статті.

Робота за кордоном без мовних навичок на літо? Відсутність навичок володіння іноземною мовою не обов'язково означає відмову від мрії про роботу за межами РП, на час відпочинку від навчання. Так, це може бути нелегким завданням, особливо якщо Ви ніколи не стикалися з мовою та культурою цільової країни. На щастя, відкриті європейські кордони та зростаюча глобалізація створюють прекрасну можливість знайти підробіток у чужій країні. Однак не будемо забувати, що вивчення місцевої мови є основою для подальшої інтеграції. Де та як почати пошук? Поговоримо про це детально у статті.

Робота за кордоном без мови — можливості

У пошуку роботи на літо за межами країни навчання, варто звернути погляд на міжнародні корпорації, адже вони оголошують про одну з можливостей знайти хорошу роботу за кордоном без знання мови. Тут можна спочатку відправити своє резюме. Великі корпорації часто пропонують роботу на короткий та тривалий період, де одним з найважливіших вимог є використання вибраної мови в якості рідної. Нерідко вдається знайти роботу польською мовою навіть за межами РП. До слова, якщо мова йде про пошук роботи студентами іноземцями, які навчаються в університетах Польщі, вони знаходяться у більш виграшному положенні, оскільки знають рідну, польську та, найчастіше, англійську мови. Їх резюме має більше шансів на отримання пропозицій та більш високу зарплату. У разі, коли Ви отримали диплом та вирішили йти далі працевлаштування у Польщі, то такі компанії, як Capgemini, Accenture або CSC, можуть стати відмінним вибором, якщо шукаєте

роботу у сфері фінансів, ІТ-відділі або відділі обслуговування клієнтів. Якщо компанії такого типу просто шукають кандидата з польською мовою в якості рідної, Ви отримаєте значну перевагу над іншими кандидатами вже на старті.

Не знаючи місцевої мови, завжди можна спробувати свої сили у напрямку туризму. Подорожувати ніколи раніше у світовій історії не було так просто, як сьогодні. Готелі, прокат автомобілів, водії трансферу, туристичні центри та багато іншого — це місця, де є хороший шанс отримати роботу за кордоном, не знаючи місцевої мови.

"Маленька Польща" за кордоном. Залежно від цільової країни, регіону та міста, завжди можна знайти польське товариство у меншій або більшій кількості. Це створює чудову нагоду знайти роботу серед «своїх». Ви можете знайти роботу в якості няні для дітей, помічника у місцевому ресторані або продавця у польському супермаркеті. Варто враховувати такі країни як Німеччина, Англія, Шотландія, Ірландія, Данія, Нідерланди, Люксембург, в яких центри польської діаспори досить численні, та тому ймовірність знайти роботу буде вище. Корисні сайти для подібного пошуку: Полоній, OgłoszeniaPolonii.com, mypolacy.de.

Робота на літо за кордоном з відпочинком для розуму та навантаженням для тіла

Маючи досвід заробітчанства працівником фізичної праці, Ви також можете шукати добре оплачуване місце. Пакувальники, сортувальники, робочі або помічники у збиранні фруктів та овочів — це лише приклади багатьох професій, які можна отримати за кордоном без мовних навичок. Корисні сайти: pracadlapolakow.eu, praca-zagranica24.pl.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що знайти роботу за кордоном без знань мови на тривалий термін — непросте завдання, але як підробіток на літо, цілком реально. У будь-якому випадку, рано чи пізно труднощі з пошуком напевно увінчаються успіхом, що може стати початком професійної кар'єри за кордоном. Також варто подумати про вивчення іноземної мови сьогодні, щоб збільшити шанси на працевлаштування у Польщі та за кордоном.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини