Різдвяний шопінг в Європі. Топ 10 речей, які можна купити на Різдво в Європі

10455
Facebook Twitter
Різдвяний шопінг в Європі. Топ 10 речей, які можна купити на Різдво в Європі

В цій статті ми розкриємо тему про специфіку європейських розпродажів та популярних товарів, які вигідно купувати під час Різдва в Європі.

Різдво є самим довгоочікуваним та улюбленим святом для всієї Європи. Одна з важливих причин, чому європейці люблять це свято — це різдвяні розпродажі, які роблять найбільші торговельні мережі світового рівня, а також, маленькі магазинчики з цікавою сувенірною продукцією. В період різдвяних знижок, Ви зможете придбати не тільки подарунки рідним та близьким людям, а й за максимально вигідною ціною придбати одяг, техніку, спортивний інвентар, товари для будинку. На сьогодні, розпродажі в Європі приваблюють не лише європейців, а й іноземних громадян, особливо українців, тому що у країнах СНД, на жаль, подібних розпродажів, які досягають 80% — не існує. Тому, в цій статті ми розкриємо тему про специфіку європейських розпродажів та популярних товарів, які вигідно купувати під час Різдва в Європі.

Особливості різдвяного шопінгу в європейських країнах

Щоб не пропустити розпал різдвяних заходів, присвячених розпродажам та знижок, краще відправитися до Європи на початку 20-х чисел грудня. Але, варто зауважити, що сезон зимових знижок відрізняються один від одного, в залежності від обраної країни для шопінгу. Наприклад, розпродажі в Польщі умовно поділені на два періоди — це, до Різдва, та після нього. Доріздвяний період починається, приблизно, в перших числах грудня з 10-30% знижкою на певну групу товарів, а закінчується, перед самим святом, та пік знижок сягає до 40-50%. У цей проміжок розпродажів, вигідно купувати осінні сезонні речі, дитячі товари, подарунки дорослим/дітям. Друга хвиля зимових знижок починається, після Нового Року, та закінчується, в останніх числах січня. Післяріздвяний період є самим рентабельним часом для здійснення великих покупок, тому, що знижки починаються з 50% та ростуть до 70%. В інших європейських країнах, початок вигідних пропозицій варіюються тижнем раніше або пізніше від польських знижок.

Топ 10 популярних різдвяних покупок

Для брендових та мережевих магазинів, у період розпродажів відкривається можливість перевищити план продажів, тому, велика кількість торгових компаній пропонують гарні знижки. Тому, великий вибір торгових компаній пропонують гарні знижки, а також вигідні пропозиції. Далі, ми розглянемо групи товарів, які мають особливий попит під час різдвяних знижок:1. Брендові речі. За стильним модним одягом класу люкс, прихильники шопінгу відправляються в Італію, де знаходяться відомі магазини популярних дизайнерів/модельєрів.2. Сезонні речі. Мають попит недорогі речі місцевих брендів, які зарекомендували себе гарною якістю. Популярним місцем такого роду шопінгу є Німеччина, Республіка Польща.3. Взуття/сумки. Шкіряні вироби мають попит під час розпродажів в кожній європейській країні та знижки на них досягають до 60%.4. Побутова техніка. Полювати на електричну/побутову техніку варто у Німеччині, оскільки німецька техніка славиться своєю якістю, та знижки на неї починаються задовго до основних європейських розпродажів.

5. Косметика. Даний вид товарів, можна придбати в будь-якій державі Європи за низькими цінами.6. Парфуми. Відомі виробники цієї індустрії, щедро обдаровують покупців вигідними різдвяними пропозиціями. Крім того, парфумерія завжди мала попит при виборі подарунку близькій людині.7. Товари для дому. Знижки на них доходять до 80%, а також, мають великий асортимент продукції.8. Сувеніри. Основним місцем продажу сувенірів ручної роботи на різну тематику є різдвяні ярмарки.9. Їжа. Популярним завжди залишаються сири, м'ясна продукція, солодощі. Також, можливо придбати цю продукцію на святкових зимових ярмарках.10. Іграшки. Ці товари є найбільш ходовими, під час зимових свят. Тому, щоб купити дитячі іграшки, необхідно прийти задовго до відкриття спеціалізованих магазинів.

Підбиваючи підсумки, ми можемо сказати, що шопінг та розпродажі в Європі під Різдво, мають величезну популярність серед європейців, а також українців. Даний вид шопінгу є економним варіантом, для придбання необхідних речей та подарунків на свята. Найвигідніші пропозиції на будь-який вид товарів існують в Польщі, Німеччині, Чехії, Італії.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини