Красиві місця для фото в Instagram в Празі. Де зробити вдалі фотопоінти?

10500
Facebook Twitter
Красиві місця для фото в Instagram в Празі. Де зробити вдалі фотопоінти?

Стаття приверне увагу всіх туристів, які вміють гідно оцінити видатні місця іноземних держав, а також тих, хто перебуває в пошуку вдалих фотопоінтів для Instagram, адже ми розповімо про основні визначні пам'ятки Праги.

Люди шукають натхнення у всьому новому, тому, ті, хто може собі дозволити подорожувати, наносять візити в європейські країни. Але, ось тепер, коли Україна має можливість перетинати кордон на короткий термін, без оформлення візи, всі охочі можуть організувати туристичну поїздку в будь-яку з країн Європи. Безсумнівно, в кожній державі своя краса, тому, відпочинок вдасться в будь-якому випадку. Під наш приціл потрапило чудове місто з багатою історією, яке є не тільки столицею Чеської Республіки, а й одним з найбільш відвідуваних європейських куточків — Прага. Стаття приверне увагу всіх туристів, які вміють гідно оцінити видатні місця іноземних держав, а також тих, хто перебуває в пошуку вдалих фотопоінтів для Instagram, адже ми розповімо про основні визначні пам'ятки Праги.

Чудові місця чеської столиці

Одне з п'ятнадцяти великих міст Євросоюзу, воно розташоване на берегах річки Влтава. У кожній столиці є свій впізнаваний символ, та Прага не є виключенням, тому, якщо не кожен бачив, то, хоч одного разу чув про Карлів міст. Міст є сполучною ланкою між двома історичними районами: Старем Мєстом та Малой Страной. Він дуже популярний, тому, у 2007 році був відкритий музей Карлова Моста, в якому зібрана вся відома історія про нього. Хештег Карлів міст, та Ви на його тлі — вразить друзів та залишить масу вражень на довгі роки. Обов'язково варто відвідати Старомєстську площу та Старомєстську Ратушу, там Ви знайдете не тільки багато красивих місць для фото, але і знання для розуму, адже історія ратуші тісно пов'язана з історією самої держави. На лівому березі Влтави знайдете Pražský hrad (Празький Град), який є найбільшим замком середньовіччя в світі.

У нього є три входи, які охороняються правоохоронцями. Дочекайтеся того моменту, коли буде відбуватися зміна варти — видовище, яке викликає захоплення навіть у бувалих мандрівників.

Нетуристичні стежки Праги

Praha — місто, яке варто відвідати всім, адже тут можна знайти приємне дозвілля на будь-який смак: любителям архітектурних пам'яток, цінителям пива, завзятим шопперам, запеклим культуристам та шукачам таємниць та секретів. Оглянувши всі туристичні місця, залиште час просто побродити вуличками, та Ви пізнаєте Прагу у всій її красі. Не виключено, що, при неспішній прогулянці, Ви натрапите на цікаві куточки та унікальні пам'ятники, які приховані від очей метушливих туристів, такі як:— празькі дворики. Вони можуть здивувати вже тим, що потрапити туди можна лише через під'їзд, і, тому, Ви не зустрінете там автомобілів, тільки клумби з квітами, лавочки для відпочинку та дитячі каруселі;— голуб Пікассо, який розташувався перед собором Святої Людмили;— живі скульптури. Один з цікавих елементів празьких вулиць — це люди в образі різних героїв;

— магазини унікальних авторських маріонеток. Ці твори мистецтва сподобаються не тільки маленьким мандрівникам, а й багатьом дорослим;— зелені зони. Звичайні для жителів міста, але незвичні для деяких іноземців, вони служать островом відпочинку від суєти та піших прогулянок.

Підбиваючи підсумки, варто підкреслити, що, крім зазначених пам'яток, є багато привабливих будівель та споруд, таких як: Національний театр, танцюючий будинок, астрономічний годинник і багато інших. Варто врахувати, що, навіть йдучи туристичним маршрутом, можна знайти заклади, в яких можна смачно та недорого поїсти. Також, фахівці UP-STUDY ділячись досвідом підкреслюють, що немає проблем дістатися до Праги з будь-якого куточка Європи, через те, що існує багато дешевих автобусних турів, та й лоукостер пропонують перельоти за дуже доступними цінами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини