Рекомендовані вакансії у 2018 році — компанії, які піклуються про своїх співробітників

8095
Facebook Twitter
Рекомендовані вакансії у 2018 році — компанії, які піклуються про своїх співробітників

Роботодавці, які отримали сертифікат «Інвестор у людський капітал», піклуються про своїх співробітників. Премія присуджується компаніям, в яких співробітники рекомендують своє робоче місце!

Роботодавці, які отримали сертифікат «Інвестор у людський капітал», піклуються про своїх співробітників. Премія присуджується компаніям, в яких співробітники рекомендують своє робоче місце! Оскільки 2018 рік успішно завершено, а 2019 — прекрасно стартував, відкриваючи не тільки шанси з перспективою на майбутнє, але й можливості підведення ґрунтовних підсумків, вдалося отримати інформацію щодо того, які з компаній, що діють на території Республіки Польща, є привабливими для співробітників.

Протягом 17 років, програма «Інвестор у людський капітал» відрізняє підприємства за запровадженою кадровою політикою. Думка співробітників за наступними напрямками враховується у ході анонімного опитування останніх про ступінь задоволеності та залученості:

— загальна задоволеність роботою (включаючи рівень задоволеності співпрацею з керівником та колегами, щастя та радість від умов на місці праці);

— залучення працівників (у тому числі рекомендація співробітниками компанії як роботодавця, прагнення до виконання прямих обов'язків з відповідальним підходом та ентузіазмом);

— відносини (у тому числі відносини з керівництвом, співпраця, спілкування у компанії, корпоративна культура);

— компетенції (враховуючи можливість розвитку, придбання додаткових навичок та кар'єрного зростання);

працівник, як посол (включаючи рекомендації послуг/продуктів компанії, згода з цінностями фірми, підтримка гудвілу не тільки у робочому середовищі, а й поза ним).

Тільки ті польські організації, в яких реалізуються заходи в області кадрової політики, сприймаються та оцінюються співробітниками. Саме завдяки голосу та рекомендаціям працівників роботодавець може отримати звання «Інвестор у людський капітал».

Серед роботодавців Польщі, нагороджених у 2018 році, відзначимо наступних:

— Брікоман (Bricoman)

— Лінк4 (Link4)

— Емітель (Emitel)

— Олександр Манн Рішення Польща (Alexander Mann Solutions Poland)

— NetWorkS!

— Doehler

— Еверест Фінанс (Everest Finanse)

— Борг Уорнер Жешув (Borg Warner Rzeszów)

— Caparol Polska

— T-Mobile Polska

— MAN Bus

Якщо Ви зацікавлені у тому, щоб розпочати співпрацю з однією із зазначених компаній, або бажаєте дізнатися більше про заслужених роботодавців, можете перейти за посиланням https://inwestorwkapitalludzki.pl/laureaci

Організатор програми «Інвестор у людський капітал» (Inwestor w Kapitał Ludzki) є Фонд обсерваторії цифрових знань. Члени фонду провели ґрунтовні дослідження задоволеності та залучення співробітників. Вони стануть у пригоді не тільки компаніям, які мають титул (як визнання своїх заслуг), але й тим, які не наблизилися до десятки обраних, адже у них з'явиться можливість знайти свої недоліки у веденні власної кадрової політики та на позитивному прикладі внести необхідні корективи.

Місія Фонду Обсерваторії Цифрових Знань (Fundacja Digital Knowledge Observatory) полягає у тому, щоб поширювати застосування передового досвіду у сфері HR та бізнесу, сприяти обміну досвідом та співпраці в управлінському середовищі, підвищувати професійну кваліфікацію польських менеджерів та створювати стандарти управління.

Фонд надає інформацію, однаково корисну як роботодавцям, так і фахівцям, які перебувають на стадії пошуку гідного місця праці. Варто зауважити, що у поточному році мінімальна заробітна плата була підвищена, як і винагороди за виконану роботу у різних секторах, але дохід для багатьох не є вирішальним фактором. Все більше людей схиляються до того, що робота повинна приносити однаково як достаток, так і моральне задоволення, а подібний рейтинг допоможе у цьому розібратися.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини