Домовленість про взаємовигідну співпрацю між MWSLiT та освітніми структурами Великобританії

7887
Facebook Twitter
Домовленість про взаємовигідну співпрацю між MWSLiT та освітніми структурами Великобританії

На початку поточного місяця, Міжнародним університетом логістики та транспорту Вроцлава, Республіка Польща, було підписано договір про взаємодію з Університетом Кренфілда та Школою управління Кренфілда.

На початку поточного місяця, Міжнародним університетом логістики та транспорту Вроцлава, Республіка Польща, було підписано договір про взаємодію з Університетом Кренфілда (Cranfield University) та Школою управління Кренфілда (Cranfield School of Management). Ця співпраця буде взаємовигідною для всіх сторін участі. Також, воно позитивно відіб`ється на студентах Вроцлавського міжнародного університету логістики та транспорту, оскільки його студенти матимуть лояльні умови при вступі та навчанні у Школі менеджменту Кренфілда.

Cranfield University є однією з кращих структур вищої освіти Великої Британії, що створює ні з ким не порівнянну середу навчання. ВНЗ надає можливість вибрати програми світового рівня, а також, що важливо, активно співпрацює з підприємницьким сектором та промисловістю. Все це, а також інші важливі аспекти привертають щорічно висококласних викладачів та кандидатів на навчання з усіх куточків світу.

Школа менеджменту Cranfield є провідним освітнім закладом у світі в області управління ланцюгами постачання, що підтверджується високим становищем магістерських програм у цьому університеті в рейтингу:

— перша позиція поза межами Америки та 11-а позиція у світі (відповідно до щорічного дослідження «Управління ланцюжками постачання University 100» 2016 року);

— друга позиція в Європі, країнах Близького Сходу та в Африці (відповідно до щорічного опитування TOP-20 Supply Chain Management 2016).

Високе становище університету у цих та інших рейтингах дарує можливість учням ВНЗ бути впевненими у тому, що, пройшовши навчання, вони зможуть отримати знання та практичні навички у напрямку менеджменту ланцюгами постачання, а також інформацію, необхідну для розвитку.

Завдяки встановленню співробітництва між розглянутими структурами, випускники MWSLiT з найбільш високими результатами, будуть звільнені від вступних іспитів та отримають можливість претендувати на знижку у розмірі 20% на оплату навчання на весь період освіти у Школі управління Cranfield під час навчання для досягнення науково-кваліфікаційного ступеня магістра в області логістики та управління ланцюгами постачання.

Трохи інформації про Міжнародний університет логістики та транспорту у Вроцлаві

Дана структура вищої освіти, яка розташувалася у великому логістичному центрі Польщі — Вроцлаві, була заснована у 2001 році. Ініціаторами створення такої профільної освітньої структури виступали деякі локальні університети, а також муніципалітет та асоціація зі створення об'єднаного логістичного центру міста Вроцлав. Необхідністю, якою обумовлено створення цього ВНЗ, стала гостра нестача висококваліфікованих фахівців у напрямку логістики, транспортування, експедування та інших подібних областях діяльності. З моменту початку його функціонування, ситуація з кадрами трохи змінилася, але університет не зупиняється на досягнутому тому він всіляко налагоджує відносини з іноземними структурами відповідного профілю, та підписання домовленості з Університетом Кренфілда та Школою менеджменту Кренфілда — цьому відмінний доказ.

Крім цієї двосторонньої угоди, завдяки взаємодії з французькою структурою освіти, студенти MWSLiT мають можливість, якщо є охота, після другого року навчання на рівні бакалаврату, продовжити навчання в ICN College Business School in Nancy. Керівництво MWSLiT не збирається зупинятися на досягнутому та у майбутньому також активно займатися питаннями просування своїх студентів за кордон.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс польської

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини