Реєстрація на 5-е видання нічного хакатона — Let's Code!

5422
Facebook Twitter
Реєстрація на 5-е видання нічного хакатона — Let's Code!

Організатори запрошують всіх фахівців та пристрасних любителів сфери ІТ-технологій, як резидентів країни, так і іноземців, які живуть на території Польщі на тривалій підставі, взяти участь у цій захоплюючій та пізнавальній події.

20 годин програмування, 9 міст Республіки Польща та одна пристрасть! Вже почалася реєстрація на наступне видання Night's Code hackath. 17 листопада 2018 року, команди IT-ентузіастів почнуть змагатися за титул переможця та призи на локальному етапі, а кращі команди першого етапу отримають можливість брати участь у другому — глобальному раунді, в якому буде можливість виграти 10000 злотих. Зважаючи на це, організатори щиро запрошують всіх фахівців та пристрасних любителів сфери ІТ-технологій, як резидентів країни, так і іноземців, які живуть на території Польщі на тривалій підставі, взяти участь у цій захоплюючій та пізнавальній події.

Нічний програмний конкурс «Let's Code» буде проходити вп'яте. Він складається з двох етапів: локального та глобального. У поточному році на місцевому етапі команди можуть конкурувати за 9 локальних місць Sii на всій Польщі, включаючи Варшаву, Гданськ, Вроцлав, Познань, Краків, Лодзь, Люблін, Катовіце та Жешув. Глобальний етап складається з онлайн-голосування, де буде обраний переможець серед кращих команд першого етапу.Варто зауважити, що на місцевому етапі метою команд є створення програми, яка вписується в одну з трьох тем: сферу бізнесу, пристрасті або соціальну відповідальність. У них є 20 годин для виконання свого завдання, а журі буде відповідати за належний рівень конкурсу. Особливо підкреслимо, що до складу високопочтенного журі увійдуть фахівці з бізнесу, програмування та управління проектами.Глобальний етап являє собою онлайн-голосування. Кращі програми, які будуть відібрані на локальному раунді, опубліковуватимуться на веб-сайті заходу: http://letscode.sii.pl/.

У користувачів Інтернету на вибір кращої команди буде всього 5 днів, щоб проголосувати через веб-сайт та допомогти конкурсантам, до яких виникне найбільша симпатія, виграти. Переможців гонитви чекає дійсно хороша матеріальна винагорода, адже головний приз становить 10 000 злотих (приблизно 2325 євро).Як показує практика, захід стрімко набирає обертів та залучає все більше ентузіастів IT-напрямку. Варто зауважити, що у випуску «Let's Code» попереднього року було створено 60 додатків. Попри те, що команди мали короткий час для їх створення, учасники продемонстрували свої знання, креативність та хорошу організацію. Помітною тенденцією є те, що якість програм з року у рік стає все вище. У глобальному голосуванні попереднього випуску брало участь 25 команд, а титул кращої був привласнений команді Gloo з Любліна, яка розробила додаток для Petalert, що полегшує пошук зниклого улюбленця.З кожним роком хакатон, організований Sii, стає все більш популярним. 350 ІТ-ентузіастів подали заявку на попереднє видання, серед яких було зареєстровано 107 команд. Їх програми були досить оригінальними, затребуваними та більш ніж інноваційними!

Реєстрація команд проводиться з 1 жовтня по 10 листопада на веб-сайті заходу: http://letscode.sii.pl/. Не чекайте, бо кількість місць обмежена, а участь у заході безкоштовна! Якщо Ви молоді, енергійні, маєте багато цікавих ідей для корисних додатків, які легко можна використовувати у сфері бізнесу, у напрямку соціальної відповідальності або пристрастей, неодмінно варто стати претендентом на головний приз. Хтозна, може саме з цього конкурсу почнеться саме Ваша блискуча кар'єра ІТ-розробника з високим окладом та передовими ідеями для полегшення діяльності різних груп населення.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини