Де вивчати педагогіку в Катовіце? Популярність професії на глобальному ринку праці

7631
Facebook Twitter
Де вивчати педагогіку в Катовіце? Популярність професії на глобальному ринку праці

Ця стаття буде корисна для кандидатів на навчання у польських університетах, які планують здобувати фах педагога в Катовіце та не тільки, оскільки ми розглянемо кращі ВНЗ з відповідним напрямком.

Вибираючи країну, місто та установу для здобуття вищої освіти, варто враховувати не тільки особисті переваги, але й тенденції глобального ринку праці. Необхідно вивчити детально всі аспекти, оскільки від цього залежить Ваше майбутнє. Звичайно, віддавши перевагу закордонній освіті, Ви вже на половині вірного шляху, але і ВНЗ і спеціальність дуже важливо вибрати правильно. Ті абітурієнти, які вступають до Республіки Польща можуть розраховувати на якісний європейський диплом високої цінності, причому з невеликими витратами. Що стосується напряму педагогіки, то він є дуже специфічним та тільки розуміючи всю його суть, варто йти даним шляхом. Ця стаття буде корисна для кандидатів на навчання у польських університетах, які планують здобувати фах педагога в Катовіце та не тільки, оскільки ми розглянемо кращі ВНЗ з відповідним напрямком.

Що собою являє пед.напрямок?

Бувши одним з напрямків суспільних наук, педагогіка вимагає від майбутніх фахівців не тільки високого рівня кваліфікації, а й уміння слідувати отриманим знанням, передаючи та виховуючи ввірений колектив.Суть професії педагога полягає у мистецтві виховання іншої людини, а, найчастіше, групи людей, як у процесі взаємодії з соціальними групами, так і в індивідуальному порядку. У сучасній педагогічній науці виділяють також неформальну освіту, яка є більш практичним застосуванням предмета. Фахівці даного напрямку повинні бути високоморальними людьми, що живуть у гармонії з навколишнім світом, котрі вміють будувати якісні взаємозв'язки між окремими частинами, структурами, групами, а також ставитися з повною відповідальністю до середовища проживання та світу в цілому.

Де вчити педагогіку в Катовіце, щоб отримати максимум знань?

Серед 15 закладів вищої освіти в Катовіце, є кілька структур, повністю орієнтованих на педагогічне спрямування та ті, які мають відповідний факультет. Розглянемо найбільш гідні варіанти:

1. Університет соціальної психології та гуманітарних наук (SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny). Приватний пед.університет, який пропонує як стаціонарне, так і заочне відділення.

2. Вища школа педагогіки Януша Корчака у Варшаві, яка має відділення в Катовіце.

3. Економічна Школа в Катовіце, яка має у своєму розпорядженні необхідний факультет, що передбачає 4 спеціальності. Вартість навчання складає 4350 злотих на рік.

4. Силезький університет в Катовіце, що пропонує пройти навчання на факультеті педагогічних наук.

Польські ВНЗ в інших містах з пед.факультетом

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують, якщо у Вас немає об'єктивних причин вибирати тільки Катовіце, розглянути пропозиції інших перспективних ВНЗ у містах Польщі. Серед них варто виділити, наступні з даним напрямком:

Вроцлавський Університет Менеджменту, що пропонує три спеціальності: "Педагогічна терапія", "Дошкільна педагогіка", "Реабілітація та постпенітенціарна допомога", з оплатою у 1119 євро за рік навчання.

Академія Громадських Наук у Кракові, з наступними спеціальностями: "Реабілітація та постпенітенціарна допомога", "Педагогічна терапія", "Дошкільна педагогіка" з платою у 811 євро в рік.Також, зауважимо, якщо Ви не впевнені в актуальності даної спеціальності на глобальному ринку, а вона не має дуже високий попит та оплачується досить посередньо, варто віддати перевагу одній з бізнес-спеціальностей.

Підсумовуючи, підкреслимо, що в Катовіце достатній вибір ВНЗ з пед.напрямком. Проте, краще здобувати фах у містах, які більш цінуються роботодавцями, таких як: Вроцлав, Варшава, Познань. Також бажано враховувати, що це не найпопулярніша спеціальність, яка, до того ж оплачується не високо, тому, бажаючи добре заробляти та бути затребуваним на ринку праці, вибирайте бізнес-напрямки або сферу ІТ.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини