Почніть свою кар'єру в якості розробника CodersCamp

5786
Facebook Twitter
Почніть свою кар'єру в якості розробника CodersCamp

Ви хочете провести свої канікули творчо та активно? Більшість студентів університетів Республіки Польща та інших європейських країн прагнуть проводити літню пору не тільки приємно, але й з максимальною користю.

Ви хочете провести свої канікули творчо та активно? Більшість студентів університетів Республіки Польща та інших європейських країн прагнуть проводити літню пору не тільки приємно, але й з максимальною користю. Цього літа, вперше, CodersCamp організовує відкрите видання семінарів з програмування під керівництвом членів Наукової асоціації CodersCrew, що працюють в Університеті Економіки. Курс починається 24 липня 2018 року та складається з шести недільних семінарів. Під час роботи CodersCamp, 40 обраних учасників будуть навчатися вирішувати одні з найосновніших проблем, які дозволяють створювати прості веб-сайти для технологій, що дозволяють писати веб-додатки у ширшому масштабі.

Всі учасники даного проекту, протягом двох місяців будуть використовувати найкращі матеріали, які CodersCrew ретельно збирав протягом двох років. Крім того, прогрес учасників буде контролюватися наставниками. Під час навчання, всі учні зможуть отримати підтримку у більш складних питаннях, а також вичерпні відповіді для вирішення завдань та ситуацій, що виникнуть при виконанні практичних завдань.

Між семінарами також можна буде перевіряти знання завдяки щотижневим вікторинам та, найголовніше, кожен учасник зможе використовувати набуті навички на практиці, створивши пакет з шести проектів, які будуть опубліковані в Інтернеті. Це означає, що у кінці курсу учасники матимуть дизайнерський портфель, який буде корисним при пошуку місця працевлаштування. Прогрес кожного учасника проекту буде відстежуватися фахівцями з партнерських компаній, які дозволять отримати цікаву пропозицію про роботу під час проходження курсу.

Додаткові призи також доступні для учасників, які показуватимуть найкращі результати за кожен окремий тиждень, у тому числі спеціалізовані книги та пробні вербування до ChallengeRocket, співорганізатора CodersCamp. Варто зауважити, що даний проект буде цікавий всім, хто коли-небудь замислювався про підробіток або повноцінну кар'єру програміста. Курс, що складається з 6 семінарів, який буде проведено з найголовніших питань, не зробить з Вас висококласного експерта напрямку, але закладе відмінну основу та дасть можливість успішно стартувати у заданому річищі. Організатори приготували, як частину CodersCamp, інтерактивний список завдань, завдяки яким, кожен учасник зможе самостійно вивчити окремі області у ході наступних тренінгів, використовуючи кращі матеріали.Якщо Ви молоді, енергійні, ініціативні та бажаєте використати цю унікальну можливість, а також прагнете почати свою пригоду у програмі цього літа, приєднуйтесь до даного заходу та заповняйте форму заявки у відведений для цього час.Для того, щоб стати учасником заходу, варто виконати наступні пункти:1. Створіть свій акаунт на сайті ChallengeRocket.com.2. Приєднайтесь до події у соціальній мережі Facebook, слідуючи за посиланням на сайті.3. Натисніть на напис: «Я хочу брати участь», та заповніть форму реєстрації на ChallengeRocket.com.4. Чекайте листа з підтвердженням Вашої участі. Не забувайте, що кількість місць обмежена.5. Беріть участь у семінарах та отримуйте цінні призи та безцінний досвід.CodersCamp — повністю відкритий курс. Це означає, що кожен зацікавлений у програмуванні або той, хто розглядає можливість приєднання свого майбутнього до ІТ-індустрії, може взяти у ньому участь. Курс починається з презентації основ, та тому не потрібно будь-якого попереднього досвіду роботи з кодом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини