Програма Work and Travel. Як поїхати працювати за кордон?

9217
Facebook Twitter
Програма Work and Travel. Як поїхати працювати за кордон?

Звичайно, найпопулярнішим напрямком раніше вважалося Work and Travel USA, але, тепер й інші країни передбачають такий міжнародний обмін студентами.


Вже з самої назви зрозуміло, що дана програма передбачає можливість працювати та подорожувати — одночасно. Звичайно, найпопулярнішим напрямком раніше вважалося Work and Travel USA, але, тепер й інші країни передбачають такий міжнародний обмін студентами. Суть полягає в наступному: студенти стаціонарної форми навчання, на термін до чотирьох календарних місяців, під час літніх канікул, можуть працювати за кордоном на тимчасовій основі, а по закінченню терміну програми дозволяється подорожувати країною, протягом місяця, але не маючи права на роботу. Таким чином є шанс взяти участь в житті народу, в країну якого, студент попрямував, подивитися визначні пам'ятки, дізнатися культуру, добре заробити та набути досвіду роботи в новому суспільстві.

Особливості програми та її переваги

Крім того, що у Вас буде реальний шанс побачити іншу культуру та менталітет, можна дуже добре заробити. Мінімальна заробітна плата, для студентів, які працюють в США, складає 7.5 доларів, але зважаючи на те, що робота, в основному, у сфері обслуговування, можна розраховувати й на чайові. Часто, учасники влаштовуються на кілька тимчасових робіт, щоб ефективно попрацювати, а потім, з комфортом відпочити. Житло надає та сторона, яка передбачена в договорі (роботодавець, спонсор, компанія посередник або самостійно), адже є кілька різновидів, які відрізняються обов'язком сторін та вартістю. Розглянемо варіанти Work and Travel в Сполучених Штатах на 2018 рік:1. Впевненим у своїх силах студентам, можна вибрати SELF, яка передбачає самостійний пошук роботодавця та житла. Це бюджетний варіант, при якому Ви платите тільки за переліт та оформлення документів, але, також, можете звертатися за порадою до компанії-посередника, в питанні пошуку роботи та для консультації з приводу робочої оферти.

2. Якщо перший варіант не вдалося привести у виконання, можна переоформити документи на FULL, при якому компанія допоможе знайти роботу та житло, відповідно до умов формування ціни на програму.3. Для того, щоб позбавити себе всіх формальностей та турбот, можна скористатися FULL PLUS, де всі деталі вирішує компанія-спонсор.

Work and Travel Poland

Дана програма діє не тільки в Штатах, але й в інших державах. Зараз, багато українських студентів дуже хочуть добре заробити, при цьому, не далеко їхати від Батьківщини. У таких випадках, найперспективнішим варіантом є ворк енд тревел Польща, який сприяє культурному обміну між Республікою Польща та Україною. Робота, в основному, в сільськогосподарській сфері, по збиранню фруктів, ягід та овочів. Термін дії проекту від 2.5 до 3 місяців, підходить для всіх охочих. Дуже лояльні критерії відбору: від вісімнадцяти до тридцяти п'яти років, не має значення досвід роботи, форма навчання та курс. Перевагами проекту варто виділити: низьку вартість участі, можливість хорошого заробітку, шанс вивчити польську мову, пізнати культуру, завести нові корисні знайомства.

З викладеної інформації випливає, що для студента, зараз, існує безліч програм, за якими можна подивитися інші країни та отримати гарну матеріальну винагороду, та Work and Travel — це найбільш перспективний та вдалий проект. Вартість участі залежить від того набору послуг, який Ви надасте перевагу для себе, тобто від обов'язків сторін. Не обов'язково їхати на інший кінець землі, щоб взяти участь в програмі, на сьогодні, такі проекти доступні й в країнах найближчого закордоння, наприклад, у сусідній Польщі. Так, Ви будете близько від дому, водночас відвідаєте Європу та добре заробите. Ділячись досвідом, наші кваліфіковані співробітники UP-STUDY рекомендують використовувати будь-які можливості, для придбання навчального і робочого досвіду.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини