Програма обміну Au Pair. Розглянемо детально

7979
Facebook Twitter
Програма обміну Au Pair. Розглянемо детально

Стаття буде актуальною для всіх молодих людей, які готові на річне проживання за кордоном, бо ми розповімо особливості програми в різних країнах.

Дана програма, яка служить для молоді шансом, побувати в іншій країні, обмінятися досвідом, вивчити чи підтягнути іноземну мову є досить популярною, але відома не всім. Вона передбачає проживання в сім'ї, з якою Ви укладаєте відповідний контракт, та виконання нескладної роботи. За один рік проживання на території іншої держави, відкривається багато перспектив, при чому, Ви не несете, практично, ніяких витрат. У деяких країнах є можливість продовжити термін дії Au Pair до двох років. В основному, робота полягає в нагляді за дитиною, до тридцяти робочих годин на тиждень, та дрібних домашніх дорученнях: прання, нескладне приготування їжі, незначні закупки. Стаття буде актуальною для всіх молодих людей, які готові на річне проживання за кордоном, бо ми розповімо особливості програми в різних країнах.

Загальні відомості і деталі участі в Au Pair

Програма діє 1 рік. В обов'язки учасника входить: догляд за дитиною та якась домашня робота, пов'язана з допомогою дитині, наприклад, накрити на стіл, розігріти вечерю, допомогти дитині в зборі іграшок та прибиранні особистого простору, дрібні покупки. Від сторони, котра приймає, Ви отримуєте:— окрему кімнату;— медичний страховий поліс;— харчування з сім'єю, або тими ж продуктами;— матеріальні виплати (сума залежить від країни, від 240 до 789);— особистий час, які Ви можете приділити мовним курсам, відвідуванню спортивних або культурних заходів, чи діяти на свій розсуд;— один вихідний день на тиждень;— оплачувану відпустку, терміном в 14 днів;— шанс подорожувати безкоштовно з сім'єю, яка Вас приймає.

До речі, після участі в програмі такого типу в Європейській державі, по закінченню терміну дії договору, Ви можете вступити на бюджетне відділення в європейський ВНЗ. Всі країни, які беруть участь в цьому проекті — економічно розвинені, з високим рівнем життя, культури, тому, не варто турбуватися, адже організатори подбають і про Вашу безпеку. Якщо трапився конфлікт, та того вимагає ситуація, тоді координатор може втрутитися, щоб знайти спільне рішення.

Особливості дії програми в різних країнах

Взагалі, вік кандидатів повинен знаходитись у рамках 17-30 років, але слід знати, що кожна країна встановлює свої кордони:

Загальною умовою є наявність досвіду роботи з дітьми. Також, в Бельгії, Данії та США — бажано мати водійське посвідчення. Що стосується оплати, то найвища вона в Америці, але навіть попри цей факт, молоді люди не так сильно прагнуть туди їхати, адже, якщо Ви не встигли повернутися в термін, гарант, яким часто виступають батьки, зобов'язаний компенсувати всю вартість Au Pair, яка становить $14 000. Також, часто виникають складнощі з отриманням візи в США, та відсутня можливість вступу на бюджет, після закінчення програми.

З отриманої інформації випливає, що, для прийняття участі, потрібно бути незаміжньою, не мати дітей, не бути в розлученні, а також без хронічних захворювань та судимостей, тоді можна сміливо звертатися в компанію Au Pair в Києві, та вибирати вподобану країну. Це реальний шанс дізнатися іншу культуру, подивитися країну та підтягнути мову. Також, часто виникають складнощі з отриманням візи в США, та відсутня можливість вступу на бюджет, після закінчення програми. Фахівці UP-STUDY рекомендують використовувати будь-яку можливість для отримання досвіду, але в даному випадку варто дуже уважно ставитися до вибору країни, для участі в такому проекті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини