Як провести вікенд в Парижі. Що подивитися? Куди сходити?

8835
Facebook Twitter
Як провести вікенд в Парижі. Що подивитися? Куди сходити?

Стаття буде цікава для всіх любителів туристичних поїздок через те, що ми розповімо, які місця варто обов'язково відвідати в Парижі, приїжджаючи на вікенд.

Люди різного віку хоч раз, але мріяли побувати у Франції, ну і куди ж без нанесення візиту столиці — Парижу. Для жителів Європейського союзу, відпочити на вихідні в іншій країні — не є проблемою, адже не складає труднощів перетин кордону та квитки, як на літак, так і на інші види транспорту — досить доступні. До літа 2017 року, для українців такі подорожі були справжнім випробуванням, адже потрібно було оформити відповідну візу, та й вартість перельоту була непосильною, але з червня поточного року набрала чинності домовленість про безвіз, та все кардинально змінилося. Стаття буде цікава для всіх любителів туристичних поїздок через те, що ми розповімо, які місця варто обов'язково відвідати в Парижі, приїжджаючи на вікенд.

2 дні в Paris, з чого почати?

Для когось два вихідних дні — це дуже мало, але, якщо все правильно спланувати та заздалегідь підготуватись до поїздки, тоді можна в спокійному темпі встигнути приділити увагу кожному видатному місці. Почніть з огляду головного символу міста — Ейфелевої вежі, яку краще оглянути з Трокадеровської площі. Після цього, переходьте до прогулянки на річковому трамваї річці Сена. Неодмінно варто відвідати Мулен Руж — відоме кабаре класичного стилю, яке має багаторічну історію та приваблює туристів з усього світу. Ви ніколи не пошкодуєте про відвідування ціього «Червоного Млина», а саме так перекладається назва, адже тут всі шоу унікальні, та кожна танцівниця має родзинку. Не важливо, приїхали Ви з Європи, Азії, країн СНД, самостійно або з дітьми, Вам обов'язково варто відвідати Діснейленд.

Він знаходиться в тридцяти двох кілометрах від столиці, у напрямку на Схід. Функціонує вже 25 років, та на його території розташовано два парки різних тематичних наповнень: Disneyland Park та Walt Disney Studios Park. Також, тут знайдете поле для гри в гольф, Дісней Вілідж, житловий та бізнес-квартал.

Проживання, транспорт, їжа та шопінг

По прибуттю, варто відразу зайнятися питанням проживання, хоча краще бронювати заздалегідь, якщо тільки Ви не збираєтеся зупинитися у друзів/знайомих. Запам'ятайте, найдешевші, але водночас, дуже небезпечні райони в північній частині в передмістях, а також в двадцятому окрузі. Тому, вибирайте оптимальний варіант, наприклад, округи 1, 8, 16, готелі обійдуться трохи дорожче, але Ви будете переміщатися по вулицях без побоювань. Транспортна система дещо не звична для українців, точніше, покупки квитків, але розібратися не складно, адже в автоматах, де продаються проїзні квитки є візуальна інструкція. Крім метро, ​​можна пересуватися приміською електричкою або нічним автобусом, все залежить від Ваших потреб. Обов'язково спробуйте французьку кухню, є пропозиції на будь-яку кишеню, від доступних кафе до дорогих ресторанів, але смачно буде в будь-якому випадку.

Якщо Ви бажаєте приділити час шопінгу, та зробити покупки за найменшою вартістю, тоді варто приїжджати в січні або липні, бо в цей час діють найщедріші розпродажі.

З отриманої інформації варто підкреслити, що згадані пам'ятки — далеко не всі місця, які можна відвідати у Франції, а конкретніше, в Парижі. Тут є багато культурних та історичних пам'яток, музеїв, в яких Ви завжди знайдете інформацію для розуму та теми для роздумів. Площа Згоди, Гранд Пале, Марсове Поле, Міст Олександра III, Тріумфальна Арка — кожна з цих красот Франції залишить незабутнє враження про Ваш паризький уікенд.Кваліфіковані фахівці UP-STUDY рекомендують ставитися відповідально до подорожей та, щоб уникнути неприємностей, брати з собою копії всіх важливих документів: закордонного паспорта, страхового поліса та авіаквитків.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини