Прем'єра серіалу «Відьмак», який покаже Netflix — сюрприз для фанатів серії книг та гри

7643
Facebook Twitter
Прем'єра серіалу «Відьмак», який покаже Netflix — сюрприз для фанатів серії книг та гри

Прем'єра серіалу «Відьмак», який покаже Netflix, призначена на кінець 2019 року. Поки всі фанати очікують першого епізоду, вже можна побачити, як Генрі Кавілл буде виглядати в ролі Геральта з Рівії.

Прем'єра серіалу «Відьмак», який покаже Netflix, призначена на кінець 2019 року. Поки всі фанати очікують першого епізоду, вже можна побачити, як Генрі Кавілл буде виглядати у ролі Геральта з Рівії. Фанати гри поки знаходяться у подиві, але творці серіалу підкреслюють, що на створення майбутнього шедевра їх надихнула не гра, а саме серія книг польського письменника фантаста та публіциста Анджея Сапковського.

Відьмак — Генрі Кавілл

Головну роль Відьмака Геральта з Рівії у майбутньому серіалі «The Witcher» від Netflix зіграє Генрі Кавілл (Henry Cavill), а, значить, переважна більшість екранного часу буде присвячено його милому обличчю та м'язистому тілу. Як у шанувальників фентезі саги, так і у фанатів відеогри викликає непідробний інтерес і той факт, що Геральта зіграє не один, а відразу два актори, адже планується не менш ніж один флешбек в юні роки героя. Роль молодої версії мисливця за монстрами, за останніми відомостями, дістанеться Тристану Руджері, у якого таким чином буде дебют.Ще раз підкреслимо, що «Відьмак», який часто асоціюється з грою, — це, перш за все, серія книг Анджея Сапковського. Сага розповідає про Геральда з Рівії, який заробляє на життя, борючись з монстрами. За мотивами роману польська студія CD Project створила серію ігор з однойменною назвою. Третя частина під назвою «Відьмак 3 Дзікі Гон» була найбільш титулованою комп'ютерною грою в історії.

У зв'язку з майбутньою прем'єрою Netflix «The Witcher», є сенс розглянути перелік найцікавіших монстрів з прози письменника Анджея Сапковського:

  1. Стихійні генії. Істоти, що населяють «Плани», тобто ті вимірювання елементів, які залишаються недоступними для людини. Тому існують д'джінні або істоти, пов'язані з елементом повітря, мариди, водні істоти, іфрити, які є вогненними геніями, а також д'ао, що населяють План. Ці істоти є живим резервуаром магічної енергії. У чарівника, якому вдається змусити генія служити, є можливість використовувати три бажання, що робить його майже всесильним.
  2. Мантикора. Амальгама декількох різних істот. Його тіло нагадує лева, але також має довгий гострий укус, хвіст скорпіона та крила кажанів. Ці істоти надзвичайно небезпечні — вони вбили у сто разів більше людей, ніж дракони, а отрута на їх жалі смертельна. Автор трохи більше пише про Мантикор у книзі «Рукопис, знайдений у печері Дракона».
  3. Вищі вампіри. Крім того, що їх улюбленими ласощами є кров, у них також є багато дивовижних здібностей. Перш за все, вони можуть маніпулювати людським розумом — здатні занурити у глибокий сон або заворожити поглядом. Крім того, вони нечутливі до вогню та стійкі до того, що ненавидять звичайні вампіри, тобто часнику. Якщо вони бажають, то можуть прийняти форму кажана, котрий тихо рухається, або стати невидимими. Вони також стають дуже схожими на людей, постійно несуть трави, щоб обдурити нюх коней та собак, які зможуть відчути їхню справжню природу без цього захисту.
  4. Агуар, тобто істота із зовнішністю тварини, яка може приймати форму людини (не плутати з теріантропія, тобто людьми, здатними перетворюватися на тварин, такими як перевертні або щури). У даному випадку це істота з видом лисиці, яка може перетворитися у красиву жінку. Агуари зустрічаються тільки як самки. Через те, що вони не можуть розмножуватися, вони розширюють свій вид, викрадаючи ельфійських дітей, які потім трансформуються в їх образ.

Також цікавими екземплярами є суккуби, вампіри та інші тварини.Загалом, стежте за новинами, та незабаром, зможете побачити останнє творіння Netflix, створене за мотивами неперевершеного польського автора — Анджея Сапковського.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини