Серіал The Witcher: Netflix оприлюднив дату виходу

5482
Facebook Twitter
Серіал The Witcher: Netflix оприлюднив дату виходу

Фанати з нетерпінням очікують будь-якої інформації про дату виходу цього польсько-американського продукту, який знятий за мотивами саги Анджея Сапковського, тому дані, котрі з'явилися, ще більше підігріли інтерес.

Сервіс потокової передачі Netflix, ймовірно, дуже сильно постраждав у нідерландських соціальних мережах. З поста, котрий був нещодавно опублікованим, який швидко видалили, можна зробити висновок, коли відбудеться прем'єра довгоочікуваного серіалу «Відьмак». Фанати з нетерпінням очікують будь-якої інформації про дату виходу цього польсько-американського продукту, який знятий за мотивами саги польського письменника Анджея Сапковського, тому дані, котрі з'явилися, ще більше підігріли інтерес.

Джерела та чутки про прем'єру Відьмака

Офіційна дата релізу поки не вказана Netlix, звідси й безліч чуток, які можуть вказувати, коли вийде серія «Geralt». До нещодавнього часу у повідомленнях зазначалося, що виробництво з'явиться у жовтні, але ця інформація була швидко спростована.

Нові дані про прем'єра були опубліковані у повідомленні Netflix у нідерландських соціальних мережах, де було вказано, скільки ще ночей доведеться чекати, щоб дізнатися оригінальні назви сервісу на поточний рік. Відьмак також був у списку — згідно з контентом, який був опублікований (та швидко видалений) 11 вересня 2019 року, можна зробити висновок, що виробництво буде випущено 17 грудня 2019 року.

Чи є ця інформація правдою?

  • Університет банківської справи у Вроцлаві
  • Академія суспільних наук у Варшаві
  • університет Сівітас
  • Західнопоморський університет бізнесу
  • Підкреслимо, що польський кінематограф вже давно вийшов на той якісний рівень, який дозволяє конкурувати із західними фільмами та серіалами. Також високо цінуються інші продукти діяльності польських творців, такі як комп'ютерні ігри, романи, саги, книги, які складаються з циклів та творіння в інших напрямках. Говорячи про очікуваний серіал, знятий за мотивами польського письменника-фантаста, Анджея Сапковського — The Witcher, хотілося б вірити, що прем'єрна серія буде на екранах вже у середині грудня поточного року, але лише час покаже, чи це буде так.

    Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

    Підписатися

    Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

    Пропозиція

    Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

    Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

    Допомога при самостійному вступі

    Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

    Розрахуйте вартість навчання в Польщі

    Калькулятор вартості

    Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

    Підберіть спеціальність та університет

    Пошук спеціальності

    Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

    ГІД студента Польщі

    Завантажте ГІД студента Польщі

    Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

    • Стипендії та знижки
    • Вартість навчання
    • Необхідний рівень знання польської мови
    • Підтримка студентів
    • Документи необхідні для вступу
    • та багато іншого

    Останні статті та новини