Полікультура 2019 — інформація про фестиваль

6554
Facebook Twitter
Полікультура 2019 — інформація про фестиваль

16-19 травня 2019 року відбудеться сьоме видання фестивалю Полікультури. Заходи, підготовлені та організовані студентами першого курсу факультету культури та медіа Ягеллонського університету, пройдуть у всьому Кракові.

16-19 травня 2019 року відбудеться сьоме видання фестивалю Полікультури. Заходи, підготовлені та організовані студентами першого курсу факультету культури та медіа Ягеллонського університету, пройдуть у всьому Кракові, Республіка Польща. Стати частиною події мають можливість студенти локальних та не тільки університетів, а також інші зацікавлені особи.

Полікультура 2019. Чого очікувати від події?

Щорічно фестиваль характеризується різними подіями. Цього разу все буде аналогічно — до нього увійдуть концерт групи Coals, театральний спектакль «Алмазний сніг», інсталяція, підготовлена ​​науковим гуртком WAW IN-AW BASTA!, Показ ілюзій та виставка фотографій з поїздки в Україну.

Урочистим відкриттям цього року стане виступ Мачея Кулхавіка (Macieja Kulhawika) у дворі Колегіуму Майус (16 травня, 19:00). Завдяки ініціативі студентів, всі учасники зможуть випробувати емоції, які вже були оцінені сотнями молодих людей у попередні роки.

План заходів, передбачених під час проведення Polikultura

— 16.05 — Шоу Ілюзії «Дозволь собі бути зачарованим! Вечір полікультури з ілюзією», виступ Macieja Kulhawika. Час: — 19:00, двір Колегії Майус.

— 17.05 — Вернісаж Інсталяція, підготовлена ​​Науковим гуртком WAW IN-AW BASTA о 17:00 — готель Краковія. Концерт команди Coals. Час: 21:00, клуб Żaczek.

— 18.05 — виставка фото з подорожі в Україну, час та місце поки невідомі.

— 19.05 — Вистава «Алмазний сніг», 15:00, Кабаре-клуб.

Короткий огляд змісту подій

— Ілюзія шоу. Одним з пунктів програми майбутнього фестивалю полікультури, який подарує новий незабутній досвід, стане чарівне шоу Мачея Кулхавіка. Цей ілюзіоніст, уникає правил часу та простору, людина, яка дійсно може здивувати. Перевершуючи бар'єри розуму та уяви, завдяки йому Ви побачите натяк на магію, яка змусить всіх посміхатися. Ілюзія дозволить переміститися до незвичайного світу, де неможливе стає можливим. Це вдалий час, щоб дати волю уяві! Організатори, студенти Інституту культури Ягеллонського університету, хотіли б запросити всіх, хто спраглий до чудових розваг, у двір Колегіуму Майуса, зустрітися віч-на-віч з художньою інтерпретацією повсякденного життя та поглянути на неї, начебто з іншого боку дзеркала.

— Вернісаж Інсталяція. Чи може глядач впливати на сприйняття мистецтва? Що важливіше — робота або людина, яка її виконує? Ця проміжна форма, яка об'єднує фізичну виставку із зображенням та звуком, буде спрямована на те, щоб змінити роль гостя. Дізнаючись та взаємодіючи з виставкою, людині, котра прийшла, буде доручено оглянути композицію, в якій насправді вона одна. По ниточці, збираючи такі елементи головоломки, глядачеві доведеться переглянути свої погляди та переконання; побачити метафоричне дзеркало реальності в не-до-кінця.

— Концерт. Цього року на фестивалі полікультури буде запропоновано поглянути на музику як на п'єсу, продукт роботи та невіддільний елемент життя кожної людини. Організатори прагнуть, щоб кожен міг знайти себе у музиці, та це є метою заходу, який буде організовано. Усі присутні будуть слухати, говорити, споглядати, а також приходити у захваті. Це не буде звичайний концерт або проста дискусійна панель. Основна ідея, запросити охочих до вивчення музики з двох сторін — артиста та слухача, або одночасно.

— Вернісаж виставки фотографій з поїздки в Україну. Точно так само, як дзеркало дозволяє отримати схожу картину, але у зворотному порядку, виникло бажання зіставити польську дійсність з її відображенням у східних окраїнах. Студентський обмін між Ягелонським університетом та Університетом Кременчука в Україні відкриє очі на всі відмінності та подібності між студентами, які теоретично відрізняються тільки географічним положенням, але на практиці набагато більшим. Щоб підбити підсумки та представити результати спостережень, буде організовано вернісаж, учасники якого зможуть не тільки подивитися фото-відео звіт, а й вислухати спостереження, думки та висновки студентів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини