Експерти з Університету SWPS візьмуть участь у фестивалі Globaltica

5658
Facebook Twitter
Експерти з Університету SWPS візьмуть участь у фестивалі Globaltica

Фестиваль відбудеться 27-29 липня 2018 року, у парку Колібкі у Гдині, Республіка Польща. Організатори люб'язно запросили для викладу матеріалу у вигляді лекцій, експертів Університету SWPS.

Фестиваль відбудеться 27-29 липня 2018 року, у парку Колібкі у Гдині, Республіка Польща. Організатори люб'язно запросили для викладу матеріалу у вигляді лекцій, експертів Університету SWPS. У ході доповідей, можна буде говорити про дискримінацію у відношенні жінок, про насильство у сексі та аморальності. Взяти участь мають можливість студенти освітніх структур усіх польських міст, молодь, експерти різних напрямків та інші зацікавлені особи. Звертаємо увагу всіх охочих стати учасником даного заходу, що вхід абсолютно безкоштовний, але слід обов'язково заповнити форму та підтвердити свій намір.

Фестиваль Globaltica розширює горизонти, запрошує всіх небайдужих людей до дискусії та обговорень, які допоможуть дізнатися один одного ближче. Це спонукає присутніх та дозволить зрозуміти, що не завжди легко, але завжди важливо та цікаво. Університет SWPS, що розділяє цінності, які оприлюднено фестивалем, запрошує Вас на лекції, у ході яких обговорюватимуться складні, але цікаві теми. Аморальність, насильство у сексі або дискримінація у відношенні жінок — варто послухати матеріал на дані теми, вислухати думки різних сторін, подискутувати, зіткнутися, врешті-решт, з усіма табу.

Globaltica — це фестиваль з масштабною місією, який створений для особистостей, відкритих для інших культур, традицій, релігій, людей та заохочення їх до пізнання та розуміння.

Чого очікувати від заходу?

Чому хороші люди поводяться аморально? — Станіслав Боравський. П'ятниця, 27 липня, о 17.00-18.15
«Це добре, а це погано» — такі категоричні заяви приходять до нас досить легко. У кожного з нас є інтуїтивний моральний компас. У складних та неоднозначних ситуаціях ми посилаємося на нашу систему цінностей, яка спрощує висновок та оцінку реальності. Однак, найцікавіше трапляється, коли у когось є, інший від нашого, моральний компас. Ми можемо не погодитися з чиїмось сприйняттям добра та зла, але варто зрозуміти, як це працює. Про це та інші важливі речі у деталях розповість Станіслав Боравський — випускник клінічної психології, який особливо захоплений знаннями у даному річищі. Основна увага приділяється людським та міжособистісним відносинам. Він працює з групами, здатними викладати навички, корисні у сьогоднішні динамічно мінливі часи. Його майбутнє, у першу чергу, пов'язано з навчальною роботою та ІТ-галуззю. У нього є сертифікат посередника у цивільних та економічних конфліктах.

Межі любові або любов без кордонів. Секс та насильство — доктор Катажина Вашинська та доктор Роберт Ковальчик. Субота, 28 липня, о 16.00-18.00
Що таке сексуальна норма та що таке злочин? Які взаємини між сексом та насильством? Як ці сили зазвичай переплітаються та яка їхня динаміка? Та як будувати інтимність, ставлячи здорові межі? Ми обговорюємо все це, відкидаючи табу та розсіюючи міфи про секс та насильство. Доктор Катажина Вашинська — психолог, клінічний сексолог, фахівець з посттравматичної стресової терапії, консультант з сімейних проблем, фахівець зі статевого виховання другого ступеня. Роберт Ковальчик — психолог, клінічний сексолог (спеціалізація 2007), судовий експерт, викладач аспірантури в Університеті суспільних та гуманітарних наук у галузі практичної сексологіі.

Про психологію та механізмах дискримінації у відношенні жінок (та не тільки) — доктор Олександра Шимкув-Судзярська. Неділя, 29 липня, о 14.00-15.00
Навіщо дискримінувати? Як виникають та функціонують гендерні стереотипи? Як вони функціонують на горизонтальному, когнітивному та соціальному рівнях? Чому, хоча ми знаємо про них, ми легко піддаємося їм? Чому так важко боротися з дискримінацією? Що таке стереотипна загроза? Ми також поговоримо про те, чи можете Ви звільнитися від стереотипів. Доктор Олександра Шимкув-Судзярська допоможе розібратися з даними категоріями.Загалом, відвідавши цю подію, Ви почерпнете багато корисної інформації та будете вдячні за те, що експерти відкрили очі на подібні категорії, тому поспішіть заповнити форму та обов'язково приходьте на всі лекції.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини