ВНЗ Кракова з гарантованим вступом

6962
Facebook Twitter
ВНЗ Кракова з гарантованим вступом

Сьогодні, польські ВНЗ можуть запропонувати найбільший вибір спеціальностей, напрямків і програм — технічні, медичні, економічні, гуманітарні, бізнес і фінанси і багато іншого.

Сьогодні, польські ВНЗ можуть запропонувати найбільший вибір спеціальностей, напрямків і програм — технічні, медичні, економічні, гуманітарні, бізнес і фінанси і багато іншого. Польща є активним учасником Болонського процесу. Вартість навчання у вищому навчальному закладі Польщі істотно нижче, ніж в інших європейських країнах, що забезпечує можливість здобуття вищої освіти серед всіх верств населення.

На що звертати увагу при виборі ВНЗ?

Абітурієнти мають можливість вибирати між державними і приватними навчальними закладами. Для вступу необхідно мати, в першу чергу, атестат про повну загальну середню освіту, як для поляків, так і для студентів з-за кордону. Правила вступу кожен ВНЗ визначає для своїх студентів самостійно, виставляючи ті чи інші вимоги. При виборі навчального закладу, слід брати до уваги не тільки його престиж і рейтинг, але також місто, в якому він знаходиться, вартість навчання, факультети і спеціальності. UP-STUDY співпрацює практично з усіма найбільш рейтинговими і популярними університетами Польщі. Професіонали від центра польської освіти нададуть Вам професійні та детальні консультації, допоможуть вибрати саме те, що Вам потрібно.

ВНЗ Кракова

Варто звернути увагу на місто, де навчання студентів в хорошому європейському ВНЗ можна об'єднати з цікавим і культурним відпочинком. Краків — один з найкрасивіших і старовинних міст в Польщі. Це Європейське місто культури. Навчання тут принесе Вам величезне задоволення. Центр Польського освіти UP-STUDY пропонує розглянути такий навчальний заклад, як Академія Суспільних Наук у Кракові. Приватний ВНЗ пропонує 22 спеціальності. Ступінь бакалавра можна отримати за спеціальностями: менеджмент, англійська філологія, логістика, культорознавство, національна безпека, графіка, що обійдеться в 700 євро в рік. Ступінь магістра можна отримати за спеціальнісостями: менеджмент, англійська філологія, інформатика, що обійдеться Вам, приблизно, від 800 до 1000 євро рік.

Якщо цікавить напрям інженера (мова викладання польська), де також звертають увагу на підготовку в сфері IT, плата за навчання складе 700 євро в рік. Вищий навчальний заклад пропонує навчання на MBA. Якщо Ви плануєте виїхати на навчання за кордон або продовжити свою кар'єру за межами Польщі, то зверніть увагу на те, що даний ВНЗ співпрацює з американським університетом Clark University — це дасть можливість отримати американський диплом Master, за такий же час навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини