"Покажіть мені, як Ви виглядаєте, я скажу хто Ви?" Студентська наукова конференція

7944
Facebook Twitter
"Покажіть мені, як Ви виглядаєте, я скажу хто Ви?" Студентська наукова конференція

"Покажіть мені, як Ви виглядаєте, я скажу хто Ви?" — таку назву носить студентська конференція, організована учнями установи вищої освіти Республіки Польща WSPiA Rzeszów.

"Покажіть мені, як Ви виглядаєте, я скажу хто Ви?" — таку назву носить студентська конференція, організована учнями установи вищої освіти Республіки Польща WSPiA Rzeszów. Під час дискусії, представниками кримінологічного та наукового криміналістичного факультетів будуть представлені дослідні інструменти, з допомогою яких, лицьовими та головними функціями можна буде визначити особистість досліджуваного об'єкта. Взяти участь можуть усі охочі. Конференція обіцяє бути пізнавальної не тільки для студентів даного напрямку, але й для інших охочих, отримати цікаві нові знання та взяти участь у події, яку не можна зустріти в повсякденному житті.

У студентській відкритій конференції, яка має назву "Покажіть мені, як Ви виглядаєте, скажіть, хто Ви?" можуть взяти участь не тільки фахівці та студенти даного напрямку, а й ті, хто просто цікавиться криміналістикою та кримінологією. Під час наукової конференції, будуть представлені різні способи дослідження та аналізу людських облич та черепа. Наприклад, буде показано, яка антропометрія використовується при визначенні особистості досліджуваного, адже, насправді, її частина пов'язана з вимірами обсягу та частки черепа й голови. Всі учасники зможуть дізнатися про те, які методи використовувати для удосконалення злочинної фотографії, а також, про способи оптимального використання отриманих результатів. В основному, програма розроблена таким чином, щоб зосередити всю увагу на фотографічних підписах, тобто просто фотографії людей або корпусів, зроблених з правого профілю, на обличчі та лівій половині профілю. Також, обов'язковим пунктом розгляду буде дискусія, щодо значення та способів виконання портретів. На підставі всієї викладеної інформації, будуть продемонстровані приклади, для наукового розуміння.

У цьому році, конференція під назвою "Покажіть мені, як Ви виглядаєте, я скажу хто Ви?" буде першою академічною дискусією в своєму роді. Також, в поточному році, це перша конференція, яка організована Науковим товариством кримінології та криміналістики. У планах на наступні місяці поточного року, та кілька місяців наступного — є продовження серії таких студентських конференцій. Також, буде цікавим моделювання розташування різних подій. Наукове коло криміналістики оголосило про продовження ініціатив, закладених в минулому році, які так сподобалися польським студентам. Будуть продовжені, наприклад, сніданки зі злочинністю, кривавим кіно або втечею в злочинній зоні.Варто зауважити, що студенти, які обрали вищі навчальні заклади Республіки Польща, мають можливість взяти участь у безлічі наукових, науково-дослідних конференцій, присвячених не тільки темам кримінології, а й іншим, не менш актуальним, наприклад, ефективним способам ведення бізнесу в умовах підвищеної конкуренції. Завдяки таким заходам, студенти отримують безцінний досвід, нові знання, які можна застосувати на практиці та масу нових знайомих, які сприяють в подальшій дослідницькій діяльності чи при побудові кар'єри. Вища освіта в Польщі зосереджено не тільки на закладенні ґрунтовної бази знань в рамках обраної професії, а й має на меті, випускати на міжнародний ринок праці фахівців, з широким діапазоном навичок, в різних сферах діяльності.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини