NetVision'18 — бере участь у Національній конференції бізнесу та нових технологій!

7361
Facebook Twitter
NetVision'18 — бере участь у Національній конференції бізнесу та нових технологій!

Загальнонаціональна конференція з питань бізнесу та нових технологій NetVision є одним з найбільших студентських підприємств в Труємєстьє (Гданськ, Сопота, Гдиня та кілька невеликих міст), Республіка Польща.

Загальнонаціональна конференція з питань бізнесу та нових технологій NetVision є одним з найбільших студентських підприємств в Труємєстьє (Гданськ, Сопота, Гдиня та кілька невеликих міст), Республіка Польща. Ця ініціатива організована безперервно, протягом 18 років асоціацією CEPRIM-ESTIEM у Гданському технологічному університеті. Конференція NetVision'18 у цьому році пройде 18-20 квітня. Взяти участь можуть студенти університетів, а також інші охочі, які прямо чи опосередковано стосуються сфери бізнесу або розвитку нових технологій. Крім розгляду основних тем, у всіх учасників з'явитися можливість завести нових друзів, поспілкуватися у неформальних обставинах з бізнесменами, дослідниками та вченими.

На конференції NetVision розглядаються питання, пов'язані з сучасними технологіями в області проектування та бізнесу. Щороку вибирається 3-4 напрямки, у рамках яких проводяться семінари та лекції, фахівцями з окремих областей. Нижче наводяться теми, які будуть розглянуті у цьому році.

Діловий тур: тема, адресована людям, зацікавленим у власному бізнесі. В рамках семінарів та лекцій з'явиться можливість отримати знання про альтернативні форми інвестування та творчого мислення у бізнесі. Крім того, буде обговорюватися тема суті стартапів та причин падіння великих компаній.

Секрети інвестування у фондовий ринок: під час розгляду даної теми, оратори обговорять питання, пов'язані з фондовою біржею, нерухомістю, початковими темами та будь-якими іншими широко відомими формами інвестицій.

Вони надаватимуть знання про придбання спонсора для бізнесу, котрий зароджується та психології торгівлі, тобто вроджені емоційні механізми, які порушують раціональне мислення та як справлятися з ними.

Промисловість 4.0: доповідачі цього напрямку обговорять тему впливу сучасних технологій на галузь. Вони також дадуть відповідь на питання: «Як глобальні зміни, такі як децентралізація, декарбонізація та оцифровка, сприяють науково-технічній революції в області широко розуміється галузі?» В рамках однієї з лекцій можна буде почути, що рішення Industry 4.0 є відповіддю на сучасні виклики економіки.

ГРАФІК ЦЬОГО ЗАХОДУ

18 квітня:— 10:30-12:00 — Урочистий початок та Оксфордська дискусія, Інститут публічних дебатів проти студентів ПГ; Aula, Main Building.— 12:00-13:30 — Введення у ринок праці (семінар, бізнес-тур), Джоанна Шабадж, Марцин Меллевіч, ING; номер 307, факультет управління та економіки.— 13:45-15:15 — Як Ви можете отримати альтернативу? (семінар, бізнес-тур), Бартош-Бієнацкі, State Street; номер 307, факультет управління та економіки.— 15:30-17:00 - Як знайти себе у світі запуску? (лекція + семінар, бізнес-тур), Ewa Ropela, StartUp; кімната 103/104, факультет менеджменту та економіки.

19 квітня:— 9:00-11:00 — Кіберзлочинність у банківській справі — зустріньтесь з ворогом (лекція, ділової тур), Павло Ольсзар, Марцин Лукошек, ING; номер 110/111, факультет економіки та менеджменту.— 10:45-12:15 — Управління кредитним ризиком у мінливому середовищі (лекція, Діловий тур), Томаш Копачевський, Лукаш Лубіньский, Марчін Меллевіч, ING; номер 007, факультет економіки та менеджменту.— 12:20-13:50 — Поведінкові стилі та командна комунікація (семінар, бізнес-тур), Дорота Madejowicz, State Street; кімната 206, факультет менеджменту та економіки.— 13:00-14:15 — Галузеві рішення 4.0 для сучасних завдань економіки (лекція, індустрія 4.0), Andrzej Soldaty, Ініціатива для польської промисловості 4.0; EA номер 20, Департамент телекомунікацій та інформатики.— 14: 00-15: 00 - Творче мислення в бізнесі (лекція, бізнес-тур), Ян Захаревич, BDEIP; кімната 452, Головна будівля— 14:00-15:00 — Нерухомість: інвестиції чи дах над головою? (лекція, секрети інвестування), Марчін Кубяк, NovaHouse; номер 110/111, факультет економіки та менеджменту.— 15:00-16:00 — Обмін: купувати чи продавати? Прогнозування ситуації на основі графіків. (лекція, секрети інвестування), Марцин Бистрос, X-Trade Brokers; кімната 110/111, факультет менеджменту та економіки.— 16:15-17:30 — Трудова психологія (лекція, Секрети інвестування), Лукаш Кулик, ОСТЦ; кімната 452, Головна будівля.

20 квітня:— 10:00-11:00 — У Вас є ідея для запуску? Дізнайтеся, як розвивати свій бізнес (лекція, секрети інвестування), Przemysław Sola, AIP; номер 103/104, факультет економіки та менеджменту.— 11:30-13:00 — Практично інтегрувати IT/OT та впровадити припущення у концепції Industry 4.0/IIoT (лекція, індустрія 4.0), Марека Фальківського та Пржемислава Стржала, Ельмар Автоматика; EA номер 23, Департамент телекомунікацій та інформатики.— 13:00-14:15 — Галузеві рішення 4.0 для сучасних завдань економіки (лекція, індустрія 4.0), Andrzej Soldaty, Ініціатива для польської промисловості 4.0; EA номер 20, Департамент телекомунікацій та інформатики.

У попередніх випусках взяли участь понад 5000 учасників та близько 500 підприємств. Щорічно CEPRIM-ESTIEM співпрацює з багатьма компаніями та гарантує, що Конференція NetVision має найвищий рівень.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини