Плануємо кращі Різдвяні канікули в Європі

8998
Facebook Twitter
Плануємо кращі Різдвяні канікули в Європі

Стаття буде цікава для всіх категорій українського населення, а також для іноземних громадян через те, що ми розповімо, де краще провести новорічні та різдвяні дні 2018 року, в європейських країнах.

Кожна людина по-своєму готується до Різдвяних свят, хтось завчасно планує покупки, складає меню, продумує подарунки для близьких та рідних людей, інші роблять всі приготування в останній момент, треті — купують квитки на літак (поїзд, автобус), щоб провести святкові дні в європейських країнах. Всіх об'єднує одне — очікування свята, та надія на його відмінне проведення. Більш ніж половина населення всього світу звикли зустрічати Новий рік та Різдво в домашньому колі. Але, у зв'язку з дією безвізового режиму в Україні, варто розширювати горизонти та спланувати для себе та своєї сім'ї європейські канікули. Стаття буде цікава для всіх категорій українського населення, а також для іноземних громадян через те, що ми розповімо, де краще провести новорічні та різдвяні дні 2018 року, в європейських країнах.

Куди поїхати та що подивитися?

Звичайно, все залежить від того, яке проводження вільного часу імпонує найбільше, але вибір є на будь-який смак: огляд визначних пам'яток, різдвяний шопінг, активні розваги, ярмарки та концерти. Розглянемо кілька країн ЄС, з їхньою програмою розваг:

1. Республіка Польща. Тут святкування Христового Різдва починається 25 грудня, та саме тоді вбирається ялинка. Свято плавно перетікає у відзначення Нового року. Польща славиться безліччю різнокольорових будиночків, які в ці дні переливаються лампочками всіх кольорів, і від цього настрій просто зашкалює.

2. Франція. Не можна обійти стороною проведення зимових канікул в Парижі. Феєрично блискуча Ейфелева вежа, біля якої заливають великий каток, крізь лід якого ілюмінується головна визначна пам'ятка, створює атмосферу загальних веселощів та величезної радості.

3. Німеччина. Шоппери всієї Європи прагнуть встигнути на груднево-січневе розпродажі, і з лишком оновити свої гардероби, паралельно побувавши на вигадливих ярмарках.

4. Італія. Біля римського старовинного амфітеатру Колізей, в новорічну ніч влаштовують грандіозний концерт, на якому збираються десятки тисяч людей з різних куточків світу, та насолоджуються дійством і атмосферою свята.

5. Великобританія. Якщо передбачається подорож на двох, тоді гідним варіантом буде круїз Темзою з романтичною та смачною вечерею, веселими танцювальними програмами та прекрасним видом на ілюміноване місто з сяючим Біг Беном.

Особливості планування подорожі за кордон

Якщо Ви вирішили організувати поїздку з допомогою туристичного оператора, тоді питання полягає у виборі якісної фірми і країни/країн, які бажаєте відвідати. Продумуючи подорож самостійно, варто дотримуватися наступних пунктів:— вибрати країну та місто;— визначитися з транспортом, замовити квитки;— врегулювати питання з документами (паспорт, віза (якщо у Вас старого зразка паспорт, або поїздка в країни ЄС, на які не поширюється безвіз, наприклад, Великобританія чи Ірландія), страховка);— бронювання готелю;— складання плану подорожі.

Якщо вибираєте авіапереліт, спробуйте підшукати лоукост на обрані дати, хоча в святковий період — це буде трохи складно, але теж реально. Якщо поїздка автобусом, завчасно зарезервуйте квитки, подбайте про те, щоб своєчасно прибути до місця відправлення.Підсумовуючи, зауважимо, що Різдво за кордоном — це свято, яке принесе нові позитивні емоції та запам'ятається на довго. Врахуйте, що, виїжджаючи з України за умовами безвізового режиму, варто мати певну суму, для покриття щоденних витрат, причому, для всіх європейських країн, вони різні. Тому, заздалегідь уточніть ці деталі в турфірмі, консульстві, службі міграції або з допомогою інтернет-ресурсу. Канікули в країнах ЄС можна організувати на будь-який смак, відповідно до побажань та фінансових можливостей, головне — це бажання та ентузіазм, решта — доступно та може бути здійснено.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини