Пам'ятка студентам: «Не забудьте про подарунки для батьків на Різдво». Що унікального можна купити в Європі?

7429
Facebook Twitter
Пам'ятка студентам: «Не забудьте про подарунки для батьків на Різдво». Що унікального можна купити в Європі?

Стаття буде актуальна для всіх студентів, які навчаються в найкращих закордонних установах вищої освіти, бо ми розповімо, що цікавого можна купити, та в якій країні Європейського Союзу.

Різдвяні свята — особливий час, коли ми відходимо від повсякденної метушні, та збираємося за великим столом, зі своїми рідними людьми. До них відносяться наші батьки, які по-особливому готуються до святкування. Навчаючись за кордоном, наприклад, у сусідній Республіці Польща, готуючись до проведення зимових канікул на Батьківщині, не забудьте придбати подарунки батькам, які можна купити тільки в Польщі, або ексклюзивно в інших європейських країнах. Стаття буде актуальна для всіх студентів, які навчаються в найкращих закордонних установах вищої освіти, бо ми розповімо, що цікавого можна купити, та в якій країні Європейського Союзу.

Європейські товари до українського різдвяного столу

Кращий подарунок на Різдво для батьків — приїзд улюбленого чада. Тому, якщо Ваші близькі категорично наполягають, щоб «Ви на них не витрачалися», краще купити продукти до столу, але такі, яких годі й шукати в українських супермаркетах. Через те, що з Польщі не складно та дуже дешево дістатися в будь-яку точку Європи, можна підготуватися заздалегідь, в кілька уїк-ендів відвідати різні країни, та зробити відповідні покупки. Перелік продуктів та країни, в яких їх можна купити:1. Вина Приората з Каталонії. Смачні, тягучі, з насиченим ароматом, можуть скласти гідну конкуренцію навіть бургундським напоям. Також, звідси можна привезти невеликі оливки, хамон та оливкову олію.2. Віденські сосиски та зернова кава, найкраще прихопити з Австрії. Також, не завадить пляшечка вина грюнер, вартістю до двадцяти євро.3. Більші оливки та масло купуйте в Греції.

4. Сир пармезан та моцареллу можна сміливо назвати шматочком Італії. Зелений соус та в'ялені на сонці томати нового сорту, допоможуть, в поєднанні з сиром, приготувати пасту, після дегустації якої, близькі назвуть її «Вашою коронною стравою», та на Різдво Ви будете готувати пасту.5. Шоколад з лакрицею, помідорами та навіть спеціями купуйте під Різдво в Німеччині.

Багато чого унікального, смачного та корисного можна привезти з Європи до святкового столу, варто просто заздалегідь спланувати покупки, та статус вишуканості та ексклюзивності — гарантований Вашому столу.

Подарунки на свята для сім'ї

Якщо Ви навчаєтеся в Польщі, тоді можна привезти сувеніри, які будуть не тільки приємними, а й корисними. Крім того, що Ви можете отоваритись на свята в державах ЄС, в польській республіці теж можна купити дивовижні речі. Гарні та теплі чепчики та шкарпетки з нестриженої вовни овець, Ви знайдете в місті Закопане. Прикраси з куявськими візерунками можна знайти у варшавських магазинах Kruk. Унікальний подарунок, який не тільки буде виглядати красиво, а й нагадувати про свято дуже довго — це пошите на замовлення взуття, в майстерні, розташованій в столиці, «Кельман та Син». Чарівний польський льон, який приводить у захват всіх іноземців. З інших країн можна привезти парфумерію, товари побуту, речі, верхній одяг, де все це можна купити за зниженими цінами, в період різдвяних розпродажів.

Підсумовуючи, зауважимо, що, через те, що Європа досить велика, в кожній країні знайдеться подарунок, який не соромно презентувати близьким. Також, отримуючи вищу освіту в Польщі, не полінуйтеся та дослідіть, що унікального можна привезти з цієї країни, яка, до слова, славиться своїм бурштином та сріблом. Якщо Ви бажаєте отоваритися на святкових розпродажах, стежте, в яких числах, в яких країнах вони проходять, адже, терміни знижок різні та обмежені.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини