Перемишльська регіональна відбіркова конференція EYP Польща 2019 наближається. Подробиці події!

7141
Facebook Twitter
Перемишльська регіональна відбіркова конференція EYP Польща 2019 наближається. Подробиці події!

Європейський молодіжний парламент (анг. European Youth Parliament — EYP) є незалежною, безпартійною та некомерційною організацією, що працює з 1987 року.

Європейський молодіжний парламент (анг. European Youth Parliament — EYP) є незалежною, безпартійною та некомерційною організацією, що працює з 1987 року. Сьогодні, це одна з найбільших у світі майданчиків для цивільних дискусій та освіти, обміну думками та міжкультурних зустрічей молоді. Завдяки EYP, більш ніж 35 000 молодих європейців щорічно випробовують демократію на практиці, розвивають навички спілкування та працюють у міжнародній команді.

Наприкінці зими та весною 2019 року EYP Poland організовує третій раунд регіональних відбіркових конференцій, які надають виняткову можливість для залучення молоді, особового розвитку та роздумів про соціальні проблеми та міжкультурний діалог.

Перемишльська регіональна відбіркова конференція EYP Poland 2019 є однією з серій щорічних заходів, що стосуються зустрічі європейських молодіжних парламентів на регіональному рівні. У поточному році у Польщі сесії такого ж формату пройдуть в Ополе та Вроцлаві. Зустріч у Перемишлі буде проведена з 23 по 25 лютого 2019 року — у ній візьмуть участь більш ніж 100 чоловік з різних країн Європи. Захід спрямований на ознайомлення польських учнів старших класів та студентів (як резидентів країни, так і іноземців) зі знаннями про функціонування інституцій Європейського Союзу.

Конференції EYP проводяться відповідно до перевіреного формату, котрий використовується усіма дочірніми організаціями в Європі. Першого дня сесії учасники познайомляться та організовують команди у процесі інтеграції та спілкування.24 лютого, імітуючи роботу автентичних комітетів Європейського парламенту, вони обговорять поточні проблеми та розроблять концепцію рішень. В останній день відбудеться Генеральна Асамблея, яка представляє пленарне засідання Європейського парламенту. Протягом цього часу окремі комітети представлять пропозиції щодо розв'язання проблеми, з якою вони зіткнулися.Весь захід продумуються та реалізуються волонтерами — це учні та студенти. Організатори щиро запрошують всіх охочих почати свою пригоду з Європейським молодіжним парламентом та взяти на себе роль делегатів. Більш детальну інформацію можна знайти на Facebook: https://www.facebook.com/RSCsEYPPoland/.Вроцлавська регіональна відбіркова конференція EYP Poland продовжує цей цикл та пройде з 8 березня 2019 по 10 березня 2019 року. (7-10 для офіційних осіб).Опольська регіональна відбіркова конференція EYP Poland завершує цю дивовижну подорож, вітаючи більш як 100 учасників з усієї Європи у польському місті з багатокультурною історією — Ополе з 5 квітня по 7 квітня (4-7 квітня для посадових осіб). Делегатам не тільки буде надана можливість розширити свої знання з політичних та соціальних питань, які мають першорядне значення, але також відкриється розуміння важливості міжнародного співробітництва та всюдисущих культур. Конференція виходить далеко за рамки моделювання. Делегати будуть оцінені та запрошені для участі у Trójmiasto 2019 — 16-ій Національній Відбірковій Конференції EYP Польща, яка відбудеться наприкінці літа 2019 року.Головними організаторами сесії є пані Іга Любчанська (PL) та пані Ян Францішек Адамський (PL), а головувати на сесії буде пан Джоель Юнтунен (FI).До речі, взяти участь у даній події можна як в якості слухача лекцій, члена команди, так і у ролі журі. Оголошується прийняття офіційних осіб для регіональних відбіркових конференцій EYP Poland 2019! Організатори шукають глав журі, редакторів, віце-президентів та голів, а також продовжують закликати до допомоги в організації у зазначених польських містах!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини