У передчутті Runmageddon. Підготовчий захід у Вроцлаві

6775
Facebook Twitter
У передчутті Runmageddon. Підготовчий захід у Вроцлаві

У суботу, 18 серпня 2018 року в Особковічському лісі у Вроцлаві, Республіка Польща, на трасі OCRGym буде проходити тренінг «Runmageddon», який підготує учасників до змагань у Runmageddon Wałbrzych.

У суботу, 18 серпня 2018 року в Особковічському лісі у Вроцлаві, Республіка Польща, на трасі OCRGym буде проходити тренінг «Runmageddon», який підготує учасників до змагань у Runmageddon Wałbrzych. Вони будуть тренуватися у двох групах: початковій та проміжній. Runmageddon — перегони, описані як пекельний курс, у ході яких конкуренти повинні долати надзвичайно складні перешкоди, та, водночас, співпрацювати один з одним, оскільки тільки це гарантує досягнення фінішу. Зрозуміти, що таке runmageddon та які перешкоди гравці повинні подолати, можна, переглянувши фотографії попередніх випусків даного змагання.

До початку Ранмагеддоне у Валбжисі залишається трохи більш ніж місяць, тому ще є час, щоб підготуватися до старту. Ті, хто планує конкурувати у Runmageddon, можуть взяти участь у підготовці до екстремальної забави, яка відбудеться 18 серпня на Osobowicka St. 177 у Вроцлаві. О 10:00 годині тренування заплановане для новачків, а о 12:30 для проміжних та просунутих груп. Заняття спортом будуть тривати більш ніж 2 години, супроводжуючись розминкою та закінчуючись вправами на розтяжку.Для людей, які вперше братимуть участь у Ранмагеддоне, навчання стане чудовою можливістю вивчити перешкоди, методи їх подолання та вправи для зміцнення стану та координації. Учасники, які мають досвід, зможуть взяти участь у стомлюючому тренуванні, яке допоможе їм поліпшити фізичну форму та гнучкість. Конкурсанти будуть тренуватися на OCRGym-треку, де вони зможуть підніматися стінами, перевіряти силу своїх рук, перемігши геніальні металеві конструкції з ручками та поручнями, перевірити їх здатність до стрибків та силу.

Наприкінці кожного тренінгу, організатори підготують для учасників спеціальне спортивне завдання. Людина, яка переможе, отримає знижку у розмірі 100 злотих на старт у Runmageddon Wałbrzych.

Що собою являє Runmageddon?

Починаючи зі звичайних бігових перегонів, runmageddon відрізняється тим, що маршрут усіяний перешкодами, які не можна пропустити. Тому необхідно повзти у багнюці, стрибати, лізти на мотузку, що висить над водою, пробиратися крізь густий дим, підніматися величезними кубиками льоду та стінами, йти під баржу, що звисає низько над землею.Організатори runmageddon докладають усіх зусиль, щоб гарантувати, що подолання перешкод дасть воістину пекельні відчуття. З найпершого видання, вони насправді досягли успіху у цьому, тому що переважна більшість конкурентів приходили на фінішну лінію, виснажені, але щасливі. Відповідаючи на питання про саму серйозну перешкоду на маршруті, вони без вагань вказували 60-метрову мотузку, що висить горизонтально біля ставка. Щоб перейти на інший берег, не падаючи у холодну воду, необхідно було продемонструвати високу ефективність та силу рук та ніг.Ті, хто має бажання взяти участь у тренінгу Runmageddon, можуть зареєструватися на захід за адресою: https://www.runmageddon.pl/imprezy/morderczy-trening-runmageddon-na-torze-ocr-wroclaw-18-08-2018. Вартість навчання складає 20 злотих.Навчання перед Runmageddon у Вроцлаві є передчуттям екстремальної події Runmageddon Wałbrzych, яка відбудеться 29-30 вересня у Валбжисі. Організатори запланували змагання з перешкодами на дистанції 3, 6 та 12 км. Записи для цього заходу доступні за адресою: https: //www.runmageddon.pl/imprezy/runmageddon-walbrzych-29-09-2018.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини