Наближається наукова конференція студентів у Вроцлаві

4980
Facebook Twitter
Наближається наукова конференція студентів у Вроцлаві

Міждисциплінарна конференція, яка була створена з метою об'єднання людей з усього світу з різними вподобаннями та науковими інтересами розпочнеться 19 вересня 2018 року та триватиме 4 дні.

Наукова конференція студентів, яка пройде у Вроцлаві, Республіка Польща, стрімко наближається. Міждисциплінарна конференція, яка була створена з метою об'єднання людей з усього світу з різними вподобаннями та науковими інтересами розпочнеться 19 вересня 2018 року та триватиме 4 дні. Взяти участь у даному масштабному заході мають можливість студенти вроцлавських та інших університетів Польщі, учні освітніх структур держав Європи та не тільки, вчені та дослідники, а також інші зацікавлені особи.

Видання цього року готується групою активних студентів з факультету хімії, будівництва, електроніки та електротехніки у співпраці з персоналом університету та Вроцлавським технологічним університетом. Головою Оргкомітету є д-р. Яцек Ламперський, ректор за студентськими справами у Вроцлавському технологічному університеті, а головний координатор — інженер Моніка Чернієвська.

Це 16-е видання великої події, яка відбудеться з 19 по 22 вересня 2018 року. Студенти та аспіранти матимуть можливість представити свої дослідницькі роботи. Для багатьох з них, безумовно, буде можливість дебютувати. Будуть також лекції, підготовлені гостями, які представляють університети різних країн. Під час заходу заплановані виступи представників компаній, тісно пов'язаних з розвитком світу експериментальних наук. Організатори обіцяють, що у всіх відвідувачів буде можливість насолодитися унікальними проектами та придбати незабутні враження.

Урочистий старт відбудеться у Вроцлавському технологічному університеті, а основна частина конференції запланована у SPA-готелі Piotr SPA[&]Wellness у Богушув-Горце.

Студентська наукова конференція — це унікальні 4 дні, коли адепти науки можуть обмінятися своїми знаннями з владою у різних областях з усього світу. Це можливість представити результати власних досліджень, обговорити їх та отримати новий погляд на науку, яка може змінити майбутні перспективи. Ця конференція повинна стати відкритим простором для розвитку науки та досліджень, які складають весь Всесвіт, тому у поточному році вона буде проведена під девізом «НАУКА НАША — ВСЕСВІТ». Також, варто особливо підкреслити, що метою 16 випуску студентської конференції є підтримка молодих вчених у бажанні підвищення дослідницької кар'єри! Якщо Ви коли-небудь мріяли, що зможете досягти рівня PhD та стати вченим, або вже рухаєтеся у подібному напрямку — приєднуйтесь до цієї масштабної події та вчіться у кращих!

Наукова конференція студентів — це місце, де Ви можете поділитися своєю науковою роботою, вивчити нові можливості у галузі досліджень, створити або налагодити дружні відносини зі студентами з усієї Європи та домогтися перших успіхів у своїй науковій кар'єрі. Це єдина конференція, присвячена підтримці молодих вчених, та це, безумовно захід, де, до речі, найнижча вартість для участі у такій події.

Найбільш важлива інформація для зацікавлених осіб:

— дата проведення конференції: 19-22 вересня 2018 року

— участь: студенти та аспіранти першого року навчання

— більше інформації та новин можна знайти за адресою: https://www.facebook.com/Students.Science.Conference/

Що потрібно пам'ятати про дану подію:

— кандидатам необхідно надати реєстраційну форму на сторінці: ssc.pwr.edu.pl;

— тези та статті потрібно відправити на електронну адресу office@ssc.pwr.edu.pl;

— для того, щоб не виникали складності, створено конференційне бюро, яке працює майже цілодобово та призначене для відповіді на всі питання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини