Організація навчання в університеті РП. Як виглядає ефективний процес отримання освіти та співробітництво між студентами?

2398
Facebook Twitter
Організація навчання в університеті РП. Як виглядає ефективний процес отримання освіти та співробітництво між студентами?

Якщо Ви віддали перевагу одному з обраних університетів Республіки Польща, а саме так і чинить значна частина українців, варто знати, як можна поліпшити своє навчання.

Навчання в європейських країнах значно змінилося. Як студенти, так і викладачі зазвичай використовують комп'ютери для поліпшення навчального та комунікаційного процесу. За багато років співіснування університетів та технологій, науковці та студенти розробили ряд рішень, які полегшують їх функціонування в університеті. Якщо Ви віддали перевагу одному з обраних університетів Республіки Польща, а саме так і чинить значна частина українців, варто знати, як можна поліпшити своє навчання.

Соціальні мережі як інструмент, що допомагає у процесі отримання освіти

Це основа діяльності студентів наших днів. Кожен здатний отримати певну вигоду від Facebook або інших соціальних мереж. Вони полегшують та покращують спілкування та, завдяки популярності, є універсальними. Ще до початку занять майбутні учні починають шукати один одного, додавати друзів та планувати перші інтеграції. Все це круто, але також корисно у майбутньому, тому що допоможе у навчанні.

Особливо корисно мати загальну групу. Завдяки цьому можна вільно обмінюватися актуальною інформацією та оголошеннями, пов'язаними з навчанням. Дати іспитів, замін або домашніх завдань — вдасться бути у курсі будь-яких змін, переглянути їх в одному місці, доступному для всіх у будь-який час доби. Однак така організація вимагає від кожного зі студентів невеликої роботи — оновлення не виникає саме собою, тому

добре, коли учасники будуть відповідально вносити актуальну інформацію, не перекладаючи відповідальність на інших.

Під час навчання також варто брати участь у багатьох класах та групових проєктах, у зв'язку з чим, доречно створити групу у соціальних мережах. Окремі групи стежать за порядком та не захаращують освітній простір. Це гарне місце, щоб ставити питання, та розв’язувати проблеми та суперечки. Проте, функція обміну фотографіями та файлами, дозволить легко віддавати та отримувати матеріали та інші навчальні посібники, що сприяють отриманню студентами кращих оцінок або складанню іспитів.

Пошта групи: як використовується студентами освітніх структур РП?

Подібна функція, як група, також відповідає загальній адресі електронної пошти потоку. Водночас як соціальні мережі покращують спілкування між студентами, звичайна пошта допоможе у комунікації з викладачами. Зазвичай вченим доводиться використовувати адреси університетів (які, на жаль, багато студентів забувають), або писати кожному окремо, що абсолютно недоцільно.

Адреса електронної пошти курсу (групи, потоку), до якого всі мають доступ, допоможе ефективно інформувати про такі речі, як дати іспитів, оцінки або скасування занять, та дозволить лектору легко відправляти матеріали, необхідні для занять. При виборі сторінки (поштової скриньки для річного електронного листування), варто віддати перевагу тій, яка має інші функції, такі як загальний мережевий диск (хмара), що допомагає обмінюватися великими файлами та мати широку базу знань, доступну кожному.

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують додати цю адресу до свого телефону, щоб бути у курсі останніх новин та файлів.

Підсумовуючи, зауважимо, що у загальній свідомості наукової спільноти є такий термін, як староста групи. Роль такої людини у різних напрямках має значення, тому завжди варто мати лідера. Вони найчастіше з'являються природним чином під час занять або навіть під час канікул. Це добре, що лідери та керівництво не повинні передавати важливу інформацію по-старому, з рук в руки. Вибір старости або декількох відповідальних допоможе уникати проблем, пов'язаних з функціонуванням в університеті, а соціальні мережі полегшать комунікацію та переведуть її у звичне річище.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини