Незвичайні кафе світу. Де цікаво поїсти під час подорожей?

3385
Facebook Twitter
Незвичайні кафе світу. Де цікаво поїсти під час подорожей?

Фахівці UP-STUDY вже мають у своєму розпорядженні необхідною інформацією щодо дивних кафе світу, зважаючи на що цю статтю варто прочитати завзятим мандрівникам, туристам без досвіду та іншим зацікавленим особам.

У світі існує багато цікавих об'єктів архітектури, творів мистецтва, пам'яток та інших речей та предметів, які вражають уяву, розширюють кругозір та просто дозволяють зробити на їх фоні прекрасні фотопоінти. Подорожі — невіддільна частина життя студентів, активної молоді, громадян інших категорій населення. Природно, приїхавши до іноземної держави, туристи відразу приступають до огляду визначних пам'яток, оскільки це перше, чому люди прагнуть відвідувати незвідані куточки світу. Водночас, обов'язково настане момент, коли потрібно підкріпитися, перекусивши або щільно пообідавши. Саме тому варто знати, в яких країнах можна зустріти незвичайні кафе або ресторани, щоб відвідати їх та зуміти оцінити гідно інтер'єр, антураж та неперевершену атмосферу. Фахівці UP-STUDY вже мають у своєму розпорядженні необхідною інформацією щодо даного питання, зважаючи на що її варто прочитати завзятим мандрівникам, туристам без досвіду та іншим зацікавленим особам.

ТОП 8 найцікавіших ресторанів у різних державах

Розглядаючи питання примітних кафе світу, варто підкреслити, що далеко не всі подібні заклади припадуть до смаку, деякі приведуть у захват, інші викличуть здивування, тим не менш, кожен з них має право на існування. Розглянемо їх більш детально:

1. «Eat» — ресторан Ніколаса Неймана, розташований у Грінпоінті, Бруклін. Вечеря (інші приймання їжі) проходять в абсолютній тиші. Концепція ресторану передбачає вживання дуже смачної фріттати з яєць з кассероллю та цілозерновою кашею у невеликому скромно обставленому просторі, що вміщає не більш як 25 осіб, не зронивши ні слова.

2. Ресторан на Манхеттені, де влаштовуються оголені вечері один раз на місяць. Концепт розроблений нудистом, з активною життєвою позицією —

Джоном Ордовером, та був прийнятий жителями міста та туристами на Ура. Не варто хвилюватися за дотримання санітарних норм, весь персонал одягнений, а гості, приносять з собою підстилку, на яку будуть сідати під час трапези.

3. «Dick's Last Resort» — мережевий заклад громадського харчування, який передбачає обов'язкову порцію образ від персоналу. Виходячи з того, що перший ресторан мав успіх, власники розробили цілу мережу з семи закладів, де поставлені столи, як для пікніка, без скатертин та серветок. Паперові рушники або серветки подаються офіціантами у вигляді кидання їх клієнтам.

4. «Bel Canto» — має три представництва, два з яких у Парижі та один у Лондоні. Суть полягає у з'єднанні смачної кухні з емоціями оперного театру. Увечері, у певні проміжки часу, співачки з унікальними голосами виконують класику оперних творів, плавно просуваючись між столиками.

5. «Fangweng» — ресторан у провінції Китаю, який розташувався над високим урвищем. Екстрим та смачна їжа забезпечені кожному, хто хоче полоскотати нерви, куштуючи дари природи.

6. «CoToToJe» — варшавський ресторан зі своєрідним меню, що передбачає вибір страв, основним компонентом яких є комахи.

7. «Darkrestaurant» — ще один польський ресторан, що розташувався у Познані, який пропонує проводити трапезу у непроглядній темряві. Персонал, котрий обслуговує, правда, має прилади нічного бачення, щоб надавати хороший сервіс та стежити за ситуацією у залі.

8. «Eenmaal». Човен на одного замовляли? А вечерю? Це можливо у новому амстердамському ресторані, який допомагає таким чином поекспериментувати не тільки з вибором страв, а й у плані самостійного проведення часу.

Підсумовуючи, варто підкреслити, що це ще не повний перелік незвичайних закладів, з ексклюзивними концепціями. Є тематичні місця, які присвячені книгам, мультяшним або кіногероям. Якщо Ви плануєте відвідати конкретну країну, доречно буде дізнатися, чи має місто, в яке Ви вирушаєте, незвичайні закладу харчування, оскільки це стане ще однією гастропригодою, та неповторним досвідом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини