Університет Гданська створив чотири нові напрями навчання

5240
Facebook Twitter
Університет Гданська створив чотири нові напрями навчання

Необхідність появи піонерських напрямків була викликана потребою таких фахівців як для роботи в локальних, так і міжнародних компаніях, та організаціях.

У новому навчальному році 2018/2019 у Гданськом Університеті, Республіка Польща було створено 4 нових напрями досліджень: Збереження природних ресурсів (тільки стаціонарна форма навчання) на біологічному факультеті; Генетика та експериментальна біологія (1-й цикл очного навчання) на біологічному факультеті; Міжкультурні та ділові відносини в Європі (перший цикл денного навчання англійською мовою) на економічному факультеті, філологічному факультеті та факультеті соціальних наук; Культурна комунікація (очно-заочне навчання англійською мовою). Дані програми розроблені у відповідності з усіма стандартами та вимоги глобального ринку праці. Необхідність появи піонерських напрямків була викликана потребою таких фахівців як для роботи в локальних, так і міжнародних компаніях, та організаціях

.

Опис нових напрямків

Захист природних ресурсів

Стаціонарна форма навчання першого циклу на біологічному факультеті, міждисциплінарного характеру, на якій фахівці готуватимуться до оцінки природних ресурсів та отримають знання з правових, економічних та практичних аспектів охорони природи, підтримуючи принципи стійкої економіки та збереження біорізноманіття. Навчальна програма включає вивчення основ в області флористики, фауністики та біоценології, а також управління природними ресурсами у цінних природних та міських районах. Студенти вивчать методи та способи захисту біологічного різноманіття, принципи функціонування національних та європейських мереж та програм з охорони природи.

Генетика та експериментальна біологія

Можна отримати ступінь бакалавра на факультеті біології. Програма є міждисциплінарною, поєднуючи області генетики та генної інженерії, молекулярної біології, біохімії, клітинної біології, мікробіології, а також сучасні дослідження та інструменти, використовувані в сфері науки, хімії, фізики, математики та біоінформатики. Дослідження проводять підготовку у галузі використання та застосування генної інженерії та синтетичної біології, а також біохімічних методів, молекулярної біології та клітинної біології у рішенні проблем, пов'язаних зі способом життя захворювань та інфекційних хвороб. Навчальна програма включає вивчення основ права та управління бізнесом, необхідних для реалізації наукових досягнень в економіці.

Міжкультурні та ділові відносини в Європі

Міжвузівські дослідження першого циклу (дослідження англійською мовою), що проводяться економічним факультетом, філологічним факультетом та факультетом соціальних наук, який підготує фахівців до аналізу економічних та соціальних явищ у контексті знання культурних умов Європейського Союзу. У ході досліджень можна дізнатися, як ідентифікувати та вирішувати основні проблеми, пов'язані з управлінням бізнесом, з урахуванням культурних відмінностей в Європі. Студенти набудуть навичок для роботи в різноманітних командах з точки зору культури та мови. Дослідження будуть підготовлені для роботи у великих виробничих та сервісних компаніях, а також для суб'єктів малого та середнього бізнесу.

Культурні комунікації

Стаціонарні дослідження першого та другого циклів (дослідження англійською мовою) на філологічному факультеті надаватимуть знання студентам у напрямку аналізу явищ в області комунікації та культури, в англомовній області. Курс буде проходити англійською мовою (на високому рівні) та польською мовою (на початковому рівні).

Ці програми впроваджуються вперше в університеті Польщі, тому, абітурієнтам, які не готові відчувати на собі нові методики, варто поки віддати перевагу більш звичним напрямкам досліджень.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини