Навчання за кордоном. Гранти на навчання

8752
Facebook Twitter
Навчання за кордоном. Гранти на навчання

Дана стаття буде корисна іноземним студентам, які планують вступати до державних або приватних ВНЗ Польщі, і, при цьому, гарно заощадити.

Як показує практика, багато сучасних українських абітурієнтів зупиняють свій вибір на навчанні за кордоном, а зокрема в Республіці Польща. Тому, що польська система освіти, воістину, вважається однією з сильних систем навчання в світі. Також, вагомим фактором при підборі відповідного університету для майбутнього студента є наявність безкоштовної форми навчання. На даний момент, польські вищі навчальні заклади пропонують широкий спектр безкоштовних програм, грантів та стипендій для навчання. Тому, дана стаття буде корисна іноземним студентам, які планують вступати до державних або приватних ВНЗ Польщі, і, при цьому, гарно заощадити.

Умови отримання грантів для навчання

Що таке грант? Це фінансова безвідплатна допомога студентам з відмінними навичками в науковій, творчій сфері від організації, університету чи підприємства. Вона буває часткова — 50-70%, або повна — 100%. Тому, Ви можете майже безкоштовно або зовсім безкоштовно, отримати освіту в кращому польському ВНЗ. Далі, ми, більш детально, розглянемо особливості та необхідні умови для отримання гранту на навчання:

1.Важливим моментом в питаннях гранту є збір всіх потрібних документів, які запитує організація, котра надає стипендіальні виплати. Певний перелік документів знаходиться на сайті, обраної Вами програми для навчання, і їх треба подати в визначені терміни. Тому, підійдіть до вирішення питання з усією відповідальністю. Ось основний список документів для подачі на грант:

  • грамотно написане есе. У цьому творі, Вам необхідно детально розповісти про себе, як про особу, яка гідна отримати фінансову допомогу за обраним гранту. Крім того, Ви повинні вказати Ваші досягнення, нагороди на науковій або творчій ниві, та описати думки і світогляд на тему наданого гранту;
  • заяву на отримання соціальної допомоги;
  • копія диплома та його вкладиша;
  • копія закордонного паспорта.

2.Також, однією з умов грантових програм є наявність сертифіката про знання мови: польської, або англійської рівня В1, і вище. Компанія UP-STUDY пропонує курси польської мови, як в Києві, так і в інших містах України. Навчання проходить за всіма європейськими стандартами в найкоротші терміни. Після закінчення навчання, Вам видається сертифікат, який діє по всій території Європейського Союзу.

3. Кінцевим етапом процедури отримання гранту є співбесіда з членами комісії безкоштовної програми. Проходить вона у форматі особистої зустрічі або онлайн розмови.

Гранти на навчання від компанії UP-STUDY для українських студентів

Відомо, що створювати та проводити конкурс на безкоштовні програми для навчання за кордоном, можуть тільки великі міжнародні організації або компанії. Центр польської освіти UP-STUDY займає одну з провідних позицій у сфері міжнародної освіти. Тому, компанія UP-STUDY пропонує майбутнім українським студентам взяти участь в конкурсі на стипендіальні гранти, в кількості 27-ми місць. Фінансова допомога гранту покриває 50% від вартості першого року навчання, в одному з 5 престижних ВНЗ Польщі, які знаходяться у Вроцлаві, Варшаві, Лодзі, Щецині та Кракові. За умовами даної безкоштовної програми, необхідно, кожному претенденту на стипендію, зареєструватися на офіційному сайті компанії та стати учасником програми UP-STUDY "Навчання в Польщі".

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновок, що отримання грантів на часткове або повне покриття витрат навчання та проживання в Республіці Польща, для українських студентів цілком піддається реалізації. Головне — виконати всі умови програми обраного гранту та довести комісії, яка надає фінансову допомогу, що саме Ви є тим унікальним студентом, який повинен отримати стипендію на навчання. Дізнатися детальну інформацію, яка стосується освіти в польських університетах, збору/перекладу документів для вступу та періоду адаптації в іншій країні, Ви можете у кваліфікованих фахівців з UP-STUDY.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини