Топ-10 кращих клубів Вроцлава

8630
Facebook Twitter
Топ-10 кращих клубів Вроцлава

Прочитавши нашу статтю, у всіх любителів гучних вечірок буде шанс підібрати щось для себе, щоб відпочити від важких навчальних буднів.

Група спеціально відібраних тусовочних звірів, підшукала кращі клуби для студентів у Вроцлаві. Багато іноземних учнів польських ВНЗ, любителів тусовок, не знають куди податися, щоб провести час весело, у русі та з новими знайомствами. Тепер, прочитавши нашу статтю, у всіх любителів гучних вечірок буде шанс підібрати щось для себе, щоб відпочити від важких навчальних буднів.


Думка про те, щоб скласти рейтинг кращих клубів у Вроцлаві, давно виношувалася у голові фахівців UP-STUDY, але щось заважало цій ідеї. Навчання за кордоном — це не тільки важка праця, кропітке створення проєктів, підробіток у позанавчальний час, але також це подорожі, фестивалі, ярмарки та нічні клуби. Молодість не триває вічно, тому варто брати максимум від життя, виділяти час на навчання та відпочинок. Таким чином, щоб допомогти студентам знайти місце для нічних розваг, був складений список, який, ймовірно, найбільш об'єктивно показує симпатії до вроцлавських приміщень.

Десятка найбільш привабливих для студентів вроцлавських клубів

Запропонований фахівцями UP-STUDY список складений у порядку зростання популярності:

  • СХОДИ КОНВЕРСІЇ (SCHODY DONIKĄD), голосів: 7.10. Чудова музика, чарівні офіціантки та хороша пивоварня. Очевидно, що для більшої частини вроцлавських пабів це перешкода, яка не може бути подолана.
  • ФОРМА, голосів: 7.13. Нове місце на карті клубів Вроцлава — мінімалістський дизайн інтер'єру, данина поваги підпільним клубам Берліна. У Формі Ви не почуєте комерційної музики, та через повну заборону на фотографування можна вільно грати до світанку.
  • КРЕДАНС голосів: 7.23. Клуб, який в останні місяці придбав величезну популярність. Сама площа — дуже гарне місце для вечірок, тут є танцмайданчик, де можна розважитися хорошою музикою та посидіти.
  • ПАЗЛ (PUZZLE), голосів: 7.42. Головоломка (пазл, загадка) — це місце з найповнішою картою напоїв у Вроцлаві та, ймовірно, єдине, до якого можна піднятися на ліфті. І це те, що подобається у Puzzle! Мрії з пісні Aerosmith («Любов у ліфті»), схоже, там стають реальністю!
  • WŁODKOWICA 21 голосів: 7.50. Щоб перевірити, чи є вільні місця, Вам доведеться йти, йти.... та ще раз йти (цей паб дуже довгий). Там зазвичай грає хороша музика, атмосфера сприяє відпочинку та веселощам.
  • ШИРОКИЙ ПАРУС (SZAJBA), голосів: 7.55. За даними тижневика Polityka, наймодніший клуб у Вроцлаві. Одного разу наші експерти витратили півгодини у барі, щоб замовити пиво. Паб приваблює багатьох художників — вдалося зустріти там Карола Страсбургера, іноземних туристів та студентів з Erasmus.
  • Краківська 180 (KRAKOWSKA 180), голосів: 7.55. Клуб, який, на думку деяких людей, зберігає честь клубитися у Вроцлаві, розташований за адресою вул. Краківська 180 у будинку старої промислової пральні. Промислові інтер'єри у поєднанні з численними цікавими подіями є найбільшою перевагою цього місця.
  • MILKYARD, голосів: 7.60. Авангардний паб, з якого починалася мода на старий стиль у кожному вроцлавському місці. Та раптом стали з'являтися клуби з темними дерев'яними меблями, стільцями з різних комплектів та чарівними чашками. Він має репутацію місця, де в основному сидять вільні від гуманітарних та художніх дисциплін душі.

  • ПОПЕРЕДНЯ (PRZEDWOJENNA), голосів: 7.78. Не можна недооцінювати величезну популярність цього місця, особливо серед студентів, які займають його до останнього стільця навіть о 5 годині ранку.
  • SALVADOR, голосів: 8.00. Туди молодь ходить часто та з великим бажанням. Атмосферний клуб займає почесне перше місце, привертає художників, студентів, іноземних туристів та всіх любителів приємного нічного дозвілля.

Отже, у Вроцлаві щорічно проходить багато фестивалів, концертів та інших заходів, але іноді студентам та активній молоді хочеться відпочити у клубах. Тепер, маючи під руками запропонований список, Ви точно зможете визначитися, куди відправитися на нічний променад. Проте, студентам локальних ВНЗ варто пам'ятати, що не потрібно зловживати нічними посиденьками, адже це може відбитися на успішності та, як наслідок, на майбутній кар'єрі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини