Наука охопить місто — відкрита реєстрація на XIV видання наукового фестивалю в Домброва Гурнича

7346
Facebook Twitter
Наука охопить місто — відкрита реєстрація на XIV видання наукового фестивалю в Домброва Гурнича

На що буде схожий світ вже завтра? Чого ми будемо боятися у 2050 році? Хто живе в нашому тілі? Де знайти таланти? Як поширюється епідемія дурниці через Інтернет? Які перспективи розвитку автоматизованого маркетингу?

На що буде схожий світ вже завтра? Чого ми будемо боятися у 2050 році? Хто живе в нашому тілі? Де знайти таланти? Як поширюється епідемія дурниці через Інтернет? Які перспективи розвитку автоматизованого маркетингу? Які спеціальності будуть мати особливий попит через 5 років? Які критерії виставляють роботодавці до потенційних співробітників на міжнародному ринку праці? На ці та багато інших питань буде дана відповідь на XIV Науковому фестивалі, організованому Університетом Бізнесу в Домброва Гурнича та Муніципальним Управлінням зазначеного міста. Спеціальним гостем буде професор Єжи Хауснер.

З 11 по 18 березня 2018 року, Домброва Гурнича, Республіка Польща, перетвориться в наукове місто-фестиваль. Протягом восьми днів буде проведено більш ніж 150 наукових зустрічей, лекцій, семінарів та демонстрацій. Фестиваль науки також відбудеться у Кракові, Ченстохові, Цешині, Живеці та Олькуші. Ці події обіцяють принести багато цікавого та різноманітного як в життя поляків, так і гостей зазначених міст РП. У всіх учасників буде можливість завести нові продуктивні знайомства, отримати великий обсяг корисної інформації, яку можна використовувати в різних сферах життєдіяльності, а також поспілкуватися з висококласними фахівцями різних галузей.Серед гостей XIV Фестивалю науки варто відзначити: професора Єжи Хауснер, польського політика та економіста, а у 2003-2005 роках — віце-президента Ради міністрів, який дасть вступну лекцію про перехід від опортуністичної до реляційної ринкової гри, а також доктора філософії Катерину Клосінську, лінгвіста, вченого секретаря Ради польської мови при Президії польської академії наук, яка розповість про забуті слова та їх значення.

Серед лекторів та експертів фестивалю є провідні діячі науки, культури та мистецтва, тому цей захід буде цікавим як для студентів польських університетів, так і для інших категорій населення.Метою фестивалю є ознайомлення публіки з предметом проведених наукових досліджень, знайомство з останніми досягненнями та відкриттями, а також подання їх в максимально зрозумілій, привабливій формі. Переваги Фестивалю науки — це заняття, адресовані різним віковим групам: дітям, молоді, дорослим та літнім людям. Наймолодші зможуть взяти участь, серед іншого, в семінарах з програмування роботів LEGO, в астрономічних шоу або художніх майстернях. Випускники середньої школи, безумовно, будуть мати можливість практикувати методи навчання пам'яті.

Участь у всіх фестивальних зборах є безкоштовним.

Місто Домброва Гурнича та Домбровські установи культури, освіти та спорту приєдналися до організації XIV Фестивалю науки. Почесним патронатом заходу є Національний центр досліджень та розробок, Науковий центр Коперника, Польська академія наук, Маршал Силезького воєводства або Польська академія навчання.

Протягом 13 років, Фестиваль науки постійно записується в календарі наукових подій на півдні Польщі, тому що слід пам'ятати, що це відбудеться не тільки в Домброва Гурнича, але також у Кракові, Ченстохові, Цешині та Олькуші. Кількість учасників фестивалю зростає з кожним роком — всього в ньому брало участь понад 160 000 чоловік. Професор Здзислав Дацко-Пікевіч, ректор Університету бізнесу у Домброва Гурнича підкреслює, що серед учасників присутні не тільки студенти польських освітніх установ, а й інші громадяни, серед яких діти, молодь, дорослі та літні люди.

Всі лекції, покази та семінари в рамках XIV Наукового фестивалю безкоштовні. Реєстрація здійснюється через веб-сайт www.festiwal.wsb.edu.pl.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

21.09 - День відкритих дверей - Навчання в Польщі 2025, 2026

Пропозиція

Запрошуємо Вас безкоштовно відвідати "День відкритих дверей у офісах UP-STUDY" та дізнатися як вступити у кращі ВНЗ Польщі зі знижкою 50%

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини