Наука охопить місто — відкрита реєстрація на XIV видання наукового фестивалю в Домброва Гурнича

7071
Facebook Twitter
Наука охопить місто — відкрита реєстрація на XIV видання наукового фестивалю в Домброва Гурнича

На що буде схожий світ вже завтра? Чого ми будемо боятися у 2050 році? Хто живе в нашому тілі? Де знайти таланти? Як поширюється епідемія дурниці через Інтернет? Які перспективи розвитку автоматизованого маркетингу?

На що буде схожий світ вже завтра? Чого ми будемо боятися у 2050 році? Хто живе в нашому тілі? Де знайти таланти? Як поширюється епідемія дурниці через Інтернет? Які перспективи розвитку автоматизованого маркетингу? Які спеціальності будуть мати особливий попит через 5 років? Які критерії виставляють роботодавці до потенційних співробітників на міжнародному ринку праці? На ці та багато інших питань буде дана відповідь на XIV Науковому фестивалі, організованому Університетом Бізнесу в Домброва Гурнича та Муніципальним Управлінням зазначеного міста. Спеціальним гостем буде професор Єжи Хауснер.

З 11 по 18 березня 2018 року, Домброва Гурнича, Республіка Польща, перетвориться в наукове місто-фестиваль. Протягом восьми днів буде проведено більш ніж 150 наукових зустрічей, лекцій, семінарів та демонстрацій. Фестиваль науки також відбудеться у Кракові, Ченстохові, Цешині, Живеці та Олькуші. Ці події обіцяють принести багато цікавого та різноманітного як в життя поляків, так і гостей зазначених міст РП. У всіх учасників буде можливість завести нові продуктивні знайомства, отримати великий обсяг корисної інформації, яку можна використовувати в різних сферах життєдіяльності, а також поспілкуватися з висококласними фахівцями різних галузей.Серед гостей XIV Фестивалю науки варто відзначити: професора Єжи Хауснер, польського політика та економіста, а у 2003-2005 роках — віце-президента Ради міністрів, який дасть вступну лекцію про перехід від опортуністичної до реляційної ринкової гри, а також доктора філософії Катерину Клосінську, лінгвіста, вченого секретаря Ради польської мови при Президії польської академії наук, яка розповість про забуті слова та їх значення.

Серед лекторів та експертів фестивалю є провідні діячі науки, культури та мистецтва, тому цей захід буде цікавим як для студентів польських університетів, так і для інших категорій населення.Метою фестивалю є ознайомлення публіки з предметом проведених наукових досліджень, знайомство з останніми досягненнями та відкриттями, а також подання їх в максимально зрозумілій, привабливій формі. Переваги Фестивалю науки — це заняття, адресовані різним віковим групам: дітям, молоді, дорослим та літнім людям. Наймолодші зможуть взяти участь, серед іншого, в семінарах з програмування роботів LEGO, в астрономічних шоу або художніх майстернях. Випускники середньої школи, безумовно, будуть мати можливість практикувати методи навчання пам'яті.

Участь у всіх фестивальних зборах є безкоштовним.

Місто Домброва Гурнича та Домбровські установи культури, освіти та спорту приєдналися до організації XIV Фестивалю науки. Почесним патронатом заходу є Національний центр досліджень та розробок, Науковий центр Коперника, Польська академія наук, Маршал Силезького воєводства або Польська академія навчання.

Протягом 13 років, Фестиваль науки постійно записується в календарі наукових подій на півдні Польщі, тому що слід пам'ятати, що це відбудеться не тільки в Домброва Гурнича, але також у Кракові, Ченстохові, Цешині та Олькуші. Кількість учасників фестивалю зростає з кожним роком — всього в ньому брало участь понад 160 000 чоловік. Професор Здзислав Дацко-Пікевіч, ректор Університету бізнесу у Домброва Гурнича підкреслює, що серед учасників присутні не тільки студенти польських освітніх установ, а й інші громадяни, серед яких діти, молодь, дорослі та літні люди.

Всі лекції, покази та семінари в рамках XIV Наукового фестивалю безкоштовні. Реєстрація здійснюється через веб-сайт www.festiwal.wsb.edu.pl.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини