Imladris: вихідні у Кракові з Fantasy повертаються у 17-му виданні!

5914
Facebook Twitter
Imladris: вихідні у Кракові з Fantasy повертаються у 17-му виданні!

Imladris: «Краківський вік-енд» фантастики, організований Фондом «Історія Віта» та фентезійним фондом у Кракові, повертається у своєму сімнадцятому виданні.

Imladris: «Краківський вік-енд» фантастики, організований Фондом «Історія Віта» та фентезійним фондом у Кракові, повертається у своєму сімнадцятому виданні. У заході поточного року дата цієї незвичайної події — 9-11 листопада 2018 року. Гостинним господарем, говорячи про місцезнаходження події, знову виступить Вища школа № 42 у Кракові на 13 студентській вулиці. Оскільки щорічно у рамках цього фентезійного фестивалю відбувається безліч атракціонів для всіх учасників — дискусійні панелі, лекції, конкурси або ігрові демонстрації, а також запрошуються дуже цікаві гості, у 17-му виданні у відвідувачів буде можливість побачити та почути, крім іншого, Анджея Пилип'юка, Сташека Мондеєка, Вітольда Яблонського та Павла Майка.

Imladris — це відмінна можливість зустрітися у місті Краків, Республіка Польща, з іншими любителями фантазії в її широкому розумінні, яке часто присутнє сьогодні у літературі, коміксах, фільмах та серіалах.У цьому році виповнюється 20 років з дня народження першого історичного Імладріса, який відбувся у Кракові у січні 1998 року. Він був організований нині неіснуючою галісійською гільдією фентезійних фанатів. На даний час, організатором заходу «Імладріс» є краєзнавчий фонд «Historia Vita», який також відповідає за такі ініціативи, як «Minicon» Smokon, конвенція шанувальників серіалу «Serialkon» та мітинг доктора Who — «Whomanicon».

Імладріс — не фестиваль. Це конвенція «як добрі старі часи», некомерційний захід, організований фентезійними фанатами, у співпраці з письменниками, ігровими майстрами та блогерами. Через відносно невеликий розмір (подію відвідують близько 1000 учасників), у Імладріса дуже доброзичлива та сімейна атмосфера, та учасники мають можливість спробувати свої сили в унікальних програмних моментах.

З нагоди двадцятиріччя, разом з усіма фантастичними ентузіастами, організатори прагнуть зробити сентиментальну подорож у часі, дізнавшись, як розвинулася фантастична творчість Польщі та у світі. Які фантастичні книги були найбільш читабельними, коли фантастична ситуація виглядала так званим культурним мейнстрімом? Отже, якщо Ви ставите питанням, на які ділення поділяються ельфи Середземномор'я, скільки редакторів робили «Невидимий університет Плоскоморья» або до сих пір Вас мучить питання: «Хто насправді знімав перший — Han Solo або Greedo?», даний захід — найкраще місце, де можна знайти найбільш розгорнуті та цікаві відповіді на ці та інші речі.Участь у заході оплачується та становить у цілому 50 злотих за відвідування всіх трьох днів конвенції. Існує також можливість покупки квитків онлайн за зниженою ціною — це 40 злотих, але не пізніш ніж 28 жовтня 2018 року.Список гостей XVII видання цього року Конвенції Імладріса: «Краківські вихідні з фантастичними:— Марчин "Качор" Барилка. Член польського фентезі-фендому, протягом багатьох років він був учасником Імператора Кракова. Бувши автором рольових ігор, він є одним з творців системи «Дикі поля» та «Нейрошіма».— Кшиштоф "Корсарц" Білінський. Творець порталу та програми підкастів «Таємниця терору». Засновник та власник видавництва «IX видавничий дім», у тому числі класик фантазії та жаху.— Гжегож Гайок. Він фахівець з культури за освітою, журналіст за професією, редактор та перекладач. Автор чотирьох романів та численних історій. Його «Живопис» був номінований на титул книги 2016 року у категорії жахів на порталі LubimyCzytać.Це далеко не повний перелік гостей події, тому поспішайте замовляти квитки та готуйтеся отримати масу незабутніх вражень.Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://imladris.in/ та веб-сайт фестивалю на facebook.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини