Найбільш вигідні перельоти з України до Польщі. Порівнюємо умови та ціни великих лоукостерів

1281
Facebook Twitter
Найбільш вигідні перельоти з України до Польщі. Порівнюємо умови та ціни великих лоукостерів

У цій статті ми розглянемо умови та ціни на авіаквитки, щоб українці були у курсі актуальної інформації, яка допомагає заощадити на перельотах у цьому напрямку.

Не можна сказати, що Республіка Польща стала для українських громадян другою домівкою, але безглуздо заперечувати той факт, що багато наших співвітчизників відправляються до цього європейського куточка з найрізноманітнішими цілями, котрі мають довгострокову перспективу. Серед головних підстав переїзду до Польщі варто відзначити: отримання якісної освіти, початок бізнесу, продовження підприємницької діяльності на міжнародній арені, пошук більш перспективного місця працевлаштування та кращих заробітків та інше. Природно, у більшості мігрантів залишають в Україні сім'ї та друзів, яких є необхідність відвідувати. Зважаючи на це, доречно знайти варіанти дешевих перельотів, щоб скоротити витрати на дорогу. З Києва та декількох інших українських міст мають рейси до Польщі великі лоукост оператори, тому ми розглянемо умови та ціни на авіаквитки, щоб українці були у курсі актуальної інформації, яка допомагає заощадити на перельотах у цьому напрямку.

Найбільші лоукостер, котрі літають з України до Польщі

Вивчивши ринок надання послуг перельоту за кордон, фахівці центру польської освіти UP-STUDY сміливо можуть заявити, що найбільш великими операторами, котрі пропонують маршрути до Польщі, є: МАУ, LOT, Wizz Air та Ryanair. Розглянемо їх більш детально:

1. МАУ — українські міжнародні авіалінії, хаб яких розташований в аеропорту міста Бориспіль. Компанія пропонує перельоти до усіх країн Європи, майже кожної держави Азії, а також до Америки. Говорячи про Польщу, є два маршрути до Варшави та Кракова. Вартість перельоту залежить від того, наскільки дата покупки квитка далека від дати вильоту. Якщо за тиждень до відправлення, тоді до Варшави можна полетіти за 2900 грн, якщо за півроку, то за 980 грн. Відповідно до Кракова можна відправитися за 1211-1000 грн.

2. LOT — польські міжнародні авіалінії, компанія, яка є одним з найстаріших перевізників у світі. Літаки цього оператора приземляються не тільки у Києві (Бориспіль та Жуляни), але й в Одесі, Львові, Харкові та Запоріжжі. Усього розроблено 10 маршрутів, середня вартість авіаквитка становить 200 злотих, приблизно півтори тисячі грн.

3. Wizz Air — великий угорський перевізник, що пропонує мандрівникам дешеві авіаквитки при перельоті тільки з ручною поклажею. До РП компанія літає в аеропорти Вроцлава, Варшави, Познані, Катовіце та Гданська з вартістю квитка від 650 грн.

4. Ryanair — ірландський перевізник, який у 2019 році приніс на ринок України 7 нових маршрутів за більш, ніж вигідною вартістю — всього від 39 злотих в одну сторону (300 грн). У мережі Ryanair, Україна — 36 країна. Пропозиції актуальні та стосуються перельотів до/з Кракова, Варшави, Познані, Гданська, Вроцлава.

Взагалі, вартість квитка залежить від багатьох факторів: пункт відправлення, популярність сезону, дальність дати вильоту, місто прибуття, наявність багажу, наповненість рейсу та т.д. Якщо Ви часто літаєте туди-назад, варто, по-перше, підписатися на розсилку про акції у напрямку, котрий цікавить, по-друге, час від часу моніторити офіційні сайти та їх пропозиції. Також є сайти, які допомагають дізнатися про вартість квитків від різних перевізників в одному місці, серед них найбільш популярні kiwi.com та tripmydream.com.

Підбиваючи підсумки, підкреслимо, що на сьогодні, коли так багато пропозицій на перельоти від різних компаній, можна вибрати для себе оптимальну вартість, час та умови. Часто літаючи, пасажирам варто оформити членство у компанії, котра найбільше полюбилася, що надасть ще більше переваг. Також існують програми лояльності, мильні карти й інші варіанти економії, тому не варто забувати ставити питання щодо цього, тоді перельоти будуть не тільки швидкими та комфортними, а й бюджетними.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини