Як знайти місця з безкоштовним WiFi у Вроцлаві? Керівництво мандрівників

10481
Facebook Twitter
Як знайти місця з безкоштовним WiFi у Вроцлаві? Керівництво мандрівників

Одним з популярних туристичних, а також, студентських міст є Вроцлав. За минулий рік місто відвідали близько 5 мільйонів людей.

Завдяки оригінальній архітектурі, атмосфері гостинності, сприятливому клімату, національному колориту — Республіка Польща приваблює так багато українських туристів. Одним з популярних туристичних, а також, студентських міст є Вроцлав. За минулий рік місто відвідали близько 5 мільйонів людей. Також, він славиться своєю тисячолітньою історією, відомими на весь світ пам'ятками та цікавими арт-об'єктами. Кожен турист, який подорожує самостійно, для пошуку необхідної інформації не може обійтися без інтернету або Wi-Fi. Тому, в даній статті ми піднімемо тему, про популярні місця з безкоштовним інтернетом в Польщі, а, особливо, у Вроцлаві.

Список відомих місць з безкоштовним інтернетом у Вроцлаві

У сучасному світі, будь-які зручності іноземців, які прибули з абиякою метою в Польщу, безпосередньо пов'язані з наявністю інтернету. Давайте більш детально розглянемо перелік основних місць з вільним доступом до мережі, які рекомендують фахівці UP-STUDY:1. Однією з популярних точок з безлімітним інтернетом у Вроцлаві є парки та сквери. У теплу пору року, сидячи на лавці, у Вас є чудова можливість насолодитися красивими видами з необмеженим доступом до безкоштовного інтернету.2. Також, польський громадський транспорт, а, в особливості, автобуси, які розраховані на далекі поїздки та обладнані спеціальною технікою, надають послуги безкоштовного Wi-Fi.

3. Для більш тривалого періоду перебування в інтернет-просторі, а також, більш комфортного проведення часу, існує велика кількість цікавих кафе та ресторанів швидкого харчування. Щоб скористатися мережею Wi-Fi в таких закладах, Вам необхідно просто зробити замовлення їжі або напоїв на суму, яка Вас влаштовує. Але, будьте уважні, деякі кафе за користування Wi-Fi стягують невелику плату в декілька злотих. Тому, щоб не потрапити в неприємну ситуацію, ми рекомендуємо Вам уточнити цей нюанс у персоналу кафе, перш ніж замовляти.4. Крім іншого, варто приділити увагу міським бібліотекам Вроцлава. Більшість з них йдуть в ногу з часом, тому надають для читачів безкоштовний вихід в інтернет. У самому центрі міста розташована бібліотека з незвичайним інтер'єром та екстер'єром під назвою Медіатека (Mediateka). Реєстрація в даному закладі досить проста, безкоштовна та займає п'ять хвилин. Будь-якій людині, поляку чи іноземцю, необхідно з собою взяти тільки внутрішній польський паспорт або закордонний паспорт. Після реєстрації, Вам видадуть пластикову карту з особистим кодом та додатковий список з адресами інших бібліотек.

Мобільний інтернет в Польщі

Багато туристів користуються послугами мобільних операторів своїх країн, під час подорожі. Для роумінгу абонент може купити, як окремо мегабайти для вільного доступу до інтернету за кордоном, так і загальний пакет за вигідною ціною. Але, як показує практика, це дорогий варіант. Тому, найчастіше, мандрівники, приїжджаючи за кордон, купують SIM-карту місцевого мобільного оператора. Популярні польські оператори, які надають 3G інтернет за вигідними цінами — Т-Мобайл, Оранж, Плей.Підбиваючи підсумки, ми можемо сказати, що у Вроцлаві існує достатня кількість затишних місць з безкоштовним Wi-Fi. Крім того, в будь-який момент Ви можете скористатися послугами спеціалізованого коворкінгового простору. Також, при реєстрації в готелях, хостелах, у вартість проживання повинен бути включений безкоштовний бездротовий інтернет.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини