Як знайти місця з безкоштовним WiFi у Вроцлаві? Керівництво мандрівників

10230
Facebook Twitter
Як знайти місця з безкоштовним WiFi у Вроцлаві? Керівництво мандрівників

Одним з популярних туристичних, а також, студентських міст є Вроцлав. За минулий рік місто відвідали близько 5 мільйонів людей.

Завдяки оригінальній архітектурі, атмосфері гостинності, сприятливому клімату, національному колориту — Республіка Польща приваблює так багато українських туристів. Одним з популярних туристичних, а також, студентських міст є Вроцлав. За минулий рік місто відвідали близько 5 мільйонів людей. Також, він славиться своєю тисячолітньою історією, відомими на весь світ пам'ятками та цікавими арт-об'єктами. Кожен турист, який подорожує самостійно, для пошуку необхідної інформації не може обійтися без інтернету або Wi-Fi. Тому, в даній статті ми піднімемо тему, про популярні місця з безкоштовним інтернетом в Польщі, а, особливо, у Вроцлаві.

Список відомих місць з безкоштовним інтернетом у Вроцлаві

У сучасному світі, будь-які зручності іноземців, які прибули з абиякою метою в Польщу, безпосередньо пов'язані з наявністю інтернету. Давайте більш детально розглянемо перелік основних місць з вільним доступом до мережі, які рекомендують фахівці UP-STUDY:1. Однією з популярних точок з безлімітним інтернетом у Вроцлаві є парки та сквери. У теплу пору року, сидячи на лавці, у Вас є чудова можливість насолодитися красивими видами з необмеженим доступом до безкоштовного інтернету.2. Також, польський громадський транспорт, а, в особливості, автобуси, які розраховані на далекі поїздки та обладнані спеціальною технікою, надають послуги безкоштовного Wi-Fi.

3. Для більш тривалого періоду перебування в інтернет-просторі, а також, більш комфортного проведення часу, існує велика кількість цікавих кафе та ресторанів швидкого харчування. Щоб скористатися мережею Wi-Fi в таких закладах, Вам необхідно просто зробити замовлення їжі або напоїв на суму, яка Вас влаштовує. Але, будьте уважні, деякі кафе за користування Wi-Fi стягують невелику плату в декілька злотих. Тому, щоб не потрапити в неприємну ситуацію, ми рекомендуємо Вам уточнити цей нюанс у персоналу кафе, перш ніж замовляти.4. Крім іншого, варто приділити увагу міським бібліотекам Вроцлава. Більшість з них йдуть в ногу з часом, тому надають для читачів безкоштовний вихід в інтернет. У самому центрі міста розташована бібліотека з незвичайним інтер'єром та екстер'єром під назвою Медіатека (Mediateka). Реєстрація в даному закладі досить проста, безкоштовна та займає п'ять хвилин. Будь-якій людині, поляку чи іноземцю, необхідно з собою взяти тільки внутрішній польський паспорт або закордонний паспорт. Після реєстрації, Вам видадуть пластикову карту з особистим кодом та додатковий список з адресами інших бібліотек.

Мобільний інтернет в Польщі

Багато туристів користуються послугами мобільних операторів своїх країн, під час подорожі. Для роумінгу абонент може купити, як окремо мегабайти для вільного доступу до інтернету за кордоном, так і загальний пакет за вигідною ціною. Але, як показує практика, це дорогий варіант. Тому, найчастіше, мандрівники, приїжджаючи за кордон, купують SIM-карту місцевого мобільного оператора. Популярні польські оператори, які надають 3G інтернет за вигідними цінами — Т-Мобайл, Оранж, Плей.Підбиваючи підсумки, ми можемо сказати, що у Вроцлаві існує достатня кількість затишних місць з безкоштовним Wi-Fi. Крім того, в будь-який момент Ви можете скористатися послугами спеціалізованого коворкінгового простору. Також, при реєстрації в готелях, хостелах, у вартість проживання повинен бути включений безкоштовний бездротовий інтернет.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини