Чому студенти обирають університети Варшави?

1317
Facebook Twitter
Чому студенти обирають університети Варшави?

Столиця Республіки Польща є центром бізнесу, науки, інвестицій, освіти та інших важливих аспектів. Чим саме так приваблюють резидентів та нерезидентів Польщі варшавські ВНЗ? Про це ми поговоримо детально у статті.

Якось так історично склалося, що абітурієнти з усіх сил прагнуть здобувати вищу освіту саме у столичних університетах. Це не дивно, адже головне місто будь-якої індустріально розвиненої держави відкриває великі можливості перед студентами та молодими фахівцями. Зважаючи на це не є дивним прагнення українців здобувати освіту у Києві або столицях інших країн. Ті прагматичні жителі України, які хочуть отримати якісну європейську освіту зі справедливою платою за навчальний рік, направляються до університетів Варшави. Столиця Республіки Польща є центром бізнесу, науки, інвестицій, освіти та інших важливих аспектів. У цьому куточку країни зосереджена велика кількість обраних установ освіти, що надають навчання для більш ніж триста тисяч студентів, істотна частина з яких є іноземними громадянами. То чим саме так приваблюють резидентів та нерезидентів Польщі варшавські ВНЗ? Про це ми поговоримо детально у статті.

Переваги університетів Варшави для польських та інших студентів

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, що не завжди варто зациклюватися на локації ВНЗ, як на визначальному факторі, але, не можна не визнати, що заклади освіти столиці РП здатні надати своїм учням безліч можливостей. Серед них варто особливо виділити:

  • великий вибір спеціальностей, як польською, так і англійською мовою;
  • лояльна плата за навчальний рік;
  • участь у програмах міжнародного обміну та національних проектах мобільності;
  • паралельне залучення у наукових інститутах для розробки власних проектів;


ВНЗ Варшави зі стовідсотковим зарахуванням, в яких комфортно навчатися українцям й іншим іноземцям

У цьому місті присутні відмінні як державні, так і приватні ВНЗ різного профілю та рівня акредитації. Як показує досвід бувалих українців у Польщі, іноземцям доцільніше вибирати приватні установи, оскільки вони більш орієнтовані на розкриття потенціалу кожного студента та просування його на міжнародний ринок праці. Щоб отримати максимум від навчання, але за умови належного докладання зусиль, варто розглянути наступні університети, які, до речі, є партнерами центру UP-STUDY, що дозволить вступити Вам з найменшими витратами сил та часу, звертаючись до нашої компанії:

Вартість навчання залежить від обраної спеціальності, освітньо-кваліфікаційного рівня, мови навчання, за детальною інформацією звертайтесь до будь-якого з наших 28-ми UP-представництв.

Підсумовуючи, варто підкреслити, що вчитися у Варшаві цікаво, комфортно та перспективно. Але запам'ятайте, що одним фактом вступу нічого не отримати, потрібно докладати максимум зусиль та шукати варіанти додаткового розвитку поза стінами ВНЗ. У всьому іншому, зважаючи на великий вибір, кожен знайде у столиці РП те, що відповідає його запитам та побажанням.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини