Національний конгрес вчених-географів відбудеться у Вроцлаві

7446
Facebook Twitter
Національний конгрес вчених-географів відбудеться у Вроцлаві

Цієї осені, наукове коло студентів-географів ім. Джуліана Чижевського запрошує всіх ентузіастів географії взяти участь у 42-му Національному науковому конгресі. Подія відбудеться 25-27 жовтня 2019 року.

Цієї осені, наукове коло студентів-географів ім. Джуліана Чижевського (Koło Naukowe Studentów Geografii im. Juliana Czyżewskiego), яке працює в Інституті географії та регіонального розвитку Вроцлавського університету, запрошує всіх ентузіастів географії, студентів, членів географічних наукових кіл та докторантів взяти участь у 42-му Національному науковому конгресі. Подія відбудеться 25-27 жовтня 2019 року у Вроцлавському Університеті, Республіка Польща. Гаслом поточного випуску стане «Географія коли-небудь та сьогодні».

Захід, організований KNSG, відбудеться в Інституті регіональної географії та розвитку Вроцлавського університету, площа Університетська (Uniwersytecki) 1, у залі 336 головної будівлі зазначеної установи вищої освіти.

План цього масштабного осіннього заходу

Офіційний початок конференції передбачається у п'ятницю, 25 жовтня 2019 року о 9:45. Протягом дня заплановані тематичні панелі: експертні та студентсько-докторські, а наприкінці відбудеться перша польова сесія під назвою «Львів? А-нні, це Вроцлав» (Lwów? A nie, to już Wrocław).

Наступний день конференції буде присвячений другій польовій сесії у Злотому Стоку (Złotym Stoku), а у неділю виступи учасників будуть продовжені. Закриття конференції передбачає нагородження ораторів за кращі виступи та підведення резюме заходи.

Що є метою конгресу 2019 роки?

Організація 42-го Національного конгресу наукового клубу географів покликана підкреслити роль, яку географія грає у сучасному світі, її розвиток та пізнання. Важливим посланням, котре стоїть за цією подією, є інформування громадськості про те, що «робота географа полягає не у тому, щоб рахувати міста, річки, гори, океани та пустелі» (Antoine'a de Saint-Exupéry, Маленький принц). Воно (послання) зачіпає багато важливих аспектів, пов'язаних з повсякденним життям, а також завдання, які стоять перед учасниками та громадянами індустріально розвинених країн відповідно до принципу Чарльза Лайєлла «Сьогодення — ключ до минулого».

Кілька слів про наукове коло студентів-географів ім. Джуліана Чижевського

  • Студентський науковий гурток географії Джуліана Чижевського (KNSG) — один з найстаріших наукових клубів Вроцлавського університету. Він був заснований у 1945 році, та найближчим часом виповниться 75 років його ефективного існування.
  • На даний час KNSG об'єднує понад 40 осіб, які займаються питаннями, пов'язаними з дослідженнями наук про Землю. Через великий різноспрямований інтерес, Коло розділене на три секції, в яких проводяться різні дослідницькі проекти.
  • соціально-економічна географія та картографія;
  • географія туризму.
  • Кожне дослідження проводиться під керівництвом промоутерів, що спеціалізуються у конкретній галузі. Завдяки цьому всі проекти виконуються правильно, та студенти з перших років мають можливість навчатися на високому рівні.

    KNSG організовує лекції у рамках проекту «KNSG для шкіл» — завдяки яким можна дізнатися багато корисної та передовий інформації. Також вони беруть участь у конференціях, наукових лекціях та семінарах, обіймаючи посади з питань, пов'язаних з навколишнім середовищем. Зрештою, члени клубу виконують дослідницькі проекти, які є статутною діяльністю KNSG.

    Більш детальна інформація на сайті заходу: https://www.facebook.com/events/2298064376943190/

    Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

    Підписатися

    28 стипендій на 50% знижку на навчання

    Пропозиція

    Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

    Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

    Допомога при самостійному вступі

    Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

    Розрахуйте вартість навчання в Польщі

    Калькулятор вартості

    Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

    Підберіть спеціальність та університет

    Пошук спеціальності

    Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

    ГІД студента Польщі

    Завантажте ГІД студента Польщі

    Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

    • Стипендії та знижки
    • Вартість навчання
    • Необхідний рівень знання польської мови
    • Підтримка студентів
    • Документи необхідні для вступу
    • та багато іншого

    Останні статті та новини