UMEDomino vol.2 — загальнонаціональна науково-навчальна конференція

7538
Facebook Twitter
UMEDomino vol.2 — загальнонаціональна науково-навчальна конференція

Друге видання Національної конференції з питань науки та навчання "UMEDomino" є ініціативою, створеною студентами медичного університету Лодзі, Республіка Польща.

Друге видання Національної конференції з питань науки та навчання "UMEDomino" є ініціативою, створеною студентами медичного університету Лодзі, Республіка Польща. Конференція адресована студентам, старшокласникам, молодим лікарям та фахівцям з багаторічним досвідом, всім іншим молодим людям, які цікавляться здоров'ям. Оскільки перша конференція привернула велику увагу громадськості та відгук адресатів, від другого випуску очікується не менше позитивних результатів.

Коротка інформація про подію

Мета конференції — показати, як об'єднання, здавалося б, не пов'язаних між собою відділів медицини дозволяє індивідуально підходити до пацієнта та розширює можливості його терапії. Важливим аспектом є показати, як виглядає діагностичний процес з точки зору пацієнта, лікаря та фахівця.

Конференція буде розділена на дві частини: лекції та семінари. Запрошена цільова аудиторія, беручи участь в організованих лекціях та дискусійних форумах, поглибить свої основні знання та розвине інтереси, пов'язані з питаннями здоров'я та медицини. У другій частині конференції, під час запланованих семінарів, учасники зможуть вивчити практичний аспект обговорюваних питань.

Про що буде конференція UMEDomino vol.2?

У першій частині конференції заплановані тематичні дискусійні панелі, у рамках яких чудові вчені, професори та фахівці, а також пацієнти представлять клінічні проблеми з різних точок зору з особливим акцентом на міждисциплінарний характер у сучасній медицині та цілісний підхід до пацієнта.У другій половині події будуть проведені семінари з кардіології, психіатрії, неврологічного, хірургічного, серцево-судинної хірургії, лапароскопії, а також практична частина та можливість набути навичок у процесі лабораторних досліджень. Семінари організовані у Центрі медичного Simulation, медичного університету Лодзі.

Де та коли?

— Конференція відбудеться 6-11 травня 2019 року— Місце проведення конференції (кафе) — Лекція конференції (Sesja Wykładowa Konferencji).— Клініко-дидактичний центр медичного університету Лодзі — семінар-сесія конференції.

Для того, щоб зв'язатися з організаторами:— Давид Левко: dawid.lewko@stud.umed.lodz.pl, +48 695 001 380— Катаржина Весович: katarzyna.wasowicz@stud.umed.lodz.pl, +48 784 737 604

Кілька слів від організаторів події

Час для наступного видання! Цього року ми змінюємо форму лекції на дискусію, щоб ще більше скоротити відстань між інформацією, що передається та учасниками. Основи залишаються незмінними. Конференція UMEDomino vol. 2 призначена для представлення діагностичного процесу з точки зору пацієнта, лікаря та фахівця, що займається терапією, з особливим акцентом на міждисциплінарність у сучасній медицині. Розташування дискусійних панелей поки має залишатися сюрпризом. Ми хочемо насолоджуватися цією подією якомога довше, та двох днів явно недостатньо. Пропонується цілий тиждень, наповнений цікавими питаннями, дискусіями та корисними семінарами — кожен знайде щось для себе.Друга частина конференції — це частина семінару (будьте готові до насиченої суботи) — ми сфокусувалися на основних навичках, якими повинен володіти кожен лікар, що вступає у професію: аускультація, неврологічне обстеження, інтерпретація ЕКГ, передавання складної інформації та багато іншого.Більш детальна інформація буде найближчим часом, стежити за подією та залишатися у курсі можна через Facebook: https://www.facebook.com/events/1179388365556257/ або офіційну сторінку: http://umedomino.umed.pl/index.html

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини