Переваги Вроцлавського Університету Природничих Наук

7277
Facebook Twitter
Переваги Вроцлавського Університету Природничих Наук

Стаття буде цікава для всіх абітурієнтів, яких цікавить напрям досліджень сфери природничих наук, бо ми розглянемо один з перспективних ВНЗ, для отримання спеціальності даного напрямку — Університет Природничих Наук у Вроцлаві.


У південно-західній частині Республіки Польща, тільки Вроцлавський Університет Природничих Наук (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu) є представником сільськогосподарської структури вищої освіти. Інтереси та шанс на вступ до цього вищого навчального закладу, ексклюзивно представляє центр польської освіти UP-STUDY, який гарантує зарахування всіх абітурієнтів, які підписали контракт з компанією, та вибрали навчання в даному ВНЗ. Університет Екології та Природних Наук у Вроцлаві був заснований в 1951 році, та за свою багаторічну історію постійно вдосконалювався навчальний процес, та розширювався вибір спеціальностей. Серед польських вищих навчальних закладів має 82% рейтингу, що підтверджує його високу кваліфікацію та рівень. Стаття буде цікава для всіх абітурієнтів, яких цікавить напрям досліджень сфери природничих наук, бо ми розглянемо один з перспективних ВНЗ, для отримання спеціальності даного напрямку — Університет Природничих Наук у Вроцлаві.

Особливості та спеціальності Природничого Університету

Вищий навчальний заклад налічує понад 28 тисяч студентів, правда, серед них дуже мало українців, всього 5%. Але, завдяки швидкій українізації польських ВНЗ, до 2020 року планується, що показник збільшиться в два рази. Займає передове місце по впровадженню інновацій, з позиції виданих патентів. Вроцлавський Університет Екологічних Наук та Наук Про Життя тримає високу планку відповідності потребам та очікуванням студентів та випускників, тому надає послуги освіти найвищої якості. Працює в декількох напрямках: надання можливість отримання ступеня бакалавра та магістра, а також активну дослідницьку діяльність. Навчання передбачене як польською, так і англійською мовами, і обійдеться від 1200 до 3200 євро. Існує також варіант безперервної магістратури у напрямку ветеринарії, плата на якій становить 8000 євро, англійською мовою, 3500 — польською. Користуються популярністю спеціальності: людського харчування та дієтології, біоінформатики, безпеки харчових продуктів.

Як студенти проводять вільний час?

Ті учні, які впритул займаються дослідженнями можуть відчуватися себе тут дуже комфортно, тому що створені всі умови для проведення різного роду експериментів. Такі досліди допоможуть отримати нові знання, та готувати проекти на міжнародні конкурси та конференції. Також, в установі щорічно проводиться багато різноформатних фестивалів, до речі, один з найочікуваніших проходить якраз у вересні — це «Фестиваль сиру та вина». На думку організаторів, саме за столом об'єднує людей і думки. Тут пояснюється важливість регіональних продуктів, особливості захисту традиційної їжі та вітчизняного виробника. Торкаючись питання працевлаштування, з цим не виникає проблем, бо у ВНЗ є власний портал для студентів та випускників. На ньому випускники, аспіранти, студенти та роботодавці обмінюється інформацією, ідеями, думками, об'єднуються на спільні проекти, або пропонують робочі місця.

Підсумовуючи, варто зауважити, що цей сільськогосподарський інститут є єдиним у своєму роді на південному заході РП, але підтримує високу планку якості. Відкриває багато перспектив для реалізації потенціалу в галузі природничих наук та екології, як в Польщі, так і за кордоном, наприклад, в Німеччині. На поточний момент, діє програма Erasmus+, яка допомагає не тільки отримати досвід навчання в інших країнах, але й познайомиться з новими людьми та культурою.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини