Вроцлавський технічний університет. Які технічні спеціальності мають попит?

7541
Facebook Twitter
Вроцлавський технічний університет. Які технічні спеціальності мають попит?

У даній статті ми розповімо про особливості Вроцлавської Політехніки, а також висвітлимо інформацію щодо того, які технічні спеціальності зараз мають попит.

Університет Вроцлава (UWr) є публічною установою вищої освіти Республіки Польща, яка має авторитет серед польських громадян, іноземних та локальних роботодавців, а також інших ВНЗ. Найчастіше ВНЗ називають вроцлавською політехнікою. Він має багаторічну історію (понад 300 років) та, на поточний момент навчає не менш ніж 31 тисяча студентів, серед яких польські громадяни та іноземці. Кілька років тому UWr посів друге місце у престижному рейтингу «Перспектива», серед університетів технічної спрямованості. Крім цього, він був відзначений в інших рейтингах міжнародного масштабу, зайнявши у них передові позиції. У даній статті ми розповімо про особливості Вроцлавської Політехніки, а також висвітлимо інформацію щодо того, які технічні спеціальності зараз мають попит.

Специфіка, особливості та факультети UWr

Ця установа вищої освіти навчає студентів сорока шести базовим курсам на денних, заочних та вечірніх відділеннях. Протягом декількох років Університет Вроцлава є міждисциплінарним університетом з переважанням гуманітарних наук.Маючи у своєму розпорядженні 1948 наукових та дидактичних працівників, ВНЗ пишається викладацьким складом, який надає передові знання у напрямку технічних та інших спеціальностей, передаючи досвід всім студентам, які прагнуть швидко розвиватися.Крім того, що вроцлавський університет пропонує 12 факультетів з широким асортиментом спеціальностей, більшість з них мають у своєму розпорядженні лабораторії та інші структурні підрозділи, які сприяють навчанню студентів.

Популярні спеціальності та вартість навчання у ВНЗ

Вибираючи спеціальність, варто враховувати свої здібності, переваги та завзяття, оскільки, часто, працювати в обраному напрямку доведеться все життя. Не варто забувати про тенденції локального та глобального ринків праці, які будуть впливати на швидкість працевлаштування та розвиток у обраній сфері. На сьогодні, вибираючи Політехніку Вроцлава, серед абітурієнтів найбільш популярними є такі спеціальності:

— інформатика;

— технічна фізика: наноінженерія;

— машинобудування;

— цифрова електроніка;

— архітектура.

ВНЗ пропонує програми як англійською, так і польською мовою. Середня плата за бакалаврат становить 2500 євро, магістратура обходиться у 3000 євро за рік навчання.

Інші польські ВНЗ зі схожими спеціальностями

Як показує практика фахівців UP-STUDY, державні університети Польщі обходяться у рази дорожче. У такому випадку, якщо немає якихось особливих уподобань та потреб вступати до UWr, можна розглянути наступні освітні структури, які мають схожі спеціальності:

Університет бізнесу у Вроцлаві.

Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві.

Університет суспільних наук у Варшаві,Лодзі та Кракові.

— Університет банківської справи у Вроцлаві.

Наші експерти з радістю допоможуть підібрати конкретну навчальну структуру та спеціальність, яка підходить саме Вам, а також нададуть широкий спектр додаткових послуг.

Отже, Вроцлавський технічний університет — перспективний польський ВНЗ з великою кількістю цікавих та затребуваних спеціальностей. Його європейський диплом цінується не тільки студентами, але і роботодавцями. Проте існує багато університетів, які здатні надати аналогічні спеціальності з більш доступною платою за навчальний рік, не поступаючись в якості.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини