Конференція TEDxWUM — дізнайтеся подробиці!

7892
Facebook Twitter
Конференція TEDxWUM — дізнайтеся подробиці!

11 спікерів зі світу медицини, техніки, науки, в її широкому розумінні, та спорту, представлятимуть свої натхненні промови, а також поділяться досвідом та знаннями. Коли та де відбудеться конференція дізнаєтеся, прочитавши огляд.

17 листопада у медичному університеті у Варшаві пройде конференція TEDxWUM. У її рамках 11 спікерів зі світу медицини, техніки, науки, в її широкому розумінні, та спорту, представлятимуть свої натхненні промови, а також поділяться досвідом та знаннями. TEDx — це тип локальних конференцій, на які запрошуються обрані доповідачі з різних областей. Мета полягає у тому, щоб поширювати унікальні думки та створювати простір для відкриття нових ідей.

Інформація про подію, яка пройде в розпал осені

Захід фокусується на оригінальних темах, аполітичності та повній відсутності прибутку. Понад 50 людей, відповідальних за організацію конференції, керуються бажанням донести цікавий контент та надихнути аудиторію. Однією з 30 000 конференцій буде TEDxWUM — вперше організована у Медичному університеті Варшави.

Планується, що подія збере 200 осіб, організатори запрошують усіх, хто хоче розширити свій кругозір та прослухати надзвичайні промови.

Продаж квитків почнеться найближчим часом, все, що потрібно зробити, це стежити за подією у соціальних мережах та на сайті https://www.tedxwum.pl/.

Конференції TED та TEDx організовуються незалежно.

Особливості та специфіка TEDx?

У дусі ідей, які варто поширювати, TEDx — це програма місцевих, самоорганізованих заходів, які об'єднують людей для обміну досвідом, подібним TED. Під час заходу TEDx Talks, як на записах, так і наживо, вони об'єднуються, щоб створити глибоке обговорення. Ці локальні заходи мають бренд TEDx, де x = незалежно організована подія TED. Конференція TED надає загальні керівні принципи для програми TEDx, але останні заходи плануються та проводяться самими організаторами відповідно до певних правил та положень.

Чим на практиці є TED?

TED — це некомерційна організація, що займається поширенням ідей, часто у формі коротких бесід з провідними мислителями та виконавцями. Багато з цих бесід проходять на конференціях, у тому числі на щорічній зустрічі у Ванкувері, а також на TEDWomen, у салонах та у тисячах незалежно організованих заходів TEDx у всьому світі. Відео цих розмов доступно безкоштовно, на TED.com та інших платформах. Аудіоверсії виступів на TED2019 будуть також опубліковані у подкастах TED Daily, доступних на подкастах Apple та на всіх інших подкаст-платформах. Відкриті та безкоштовні ініціативи TED з поширення ідеї включають TED.com, де щодня публікуються нові відеоролики TED Talk. TEDx ліцензує тисячі людей та груп для організації місцевих заходів у всьому світі. Програма TED Fellows, яка відбирає новаторів для посилення впливу їх незвичайних проєктів та видів діяльності високо цінується у своїх колах. Audacious Project, який розкриває та фінансує критичні ідеї, здатні вплинути на життя мільйонів людей, TEDSummit, котрий об'єднав найбільш залучених членів світової спільноти для мозкового штурму, дискусій, виступів, семінарів та програми розмови на головній сцені, а також освітня ініціатива TED-Ed — все це є частиною глобальної некомерційної організації. TED також має бібліотеку оригінальних подкаст, у тому числі Інтерв'ю TED з Крісом Андерсоном, та одну з найбільш завантажуваних подкаст Apple з 2018 року, WorkLife з Адамом Грантом.

Слідкуйте за TED у Твіттері за адресою http://twitter.com/TEDTalks, на Facebook, перейшовши за посиланням — http://www.facebook.com/TED, в Instagram за адресою: https://instagram.com/ted та у Snapchat на tedtalkshq.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини