Наближається Марафон Жахів у Геліос з прем'єрою фільму "Прокляття Черниці"

6661
Facebook Twitter
Наближається Марафон Жахів у Геліос з прем'єрою фільму "Прокляття Черниці"

У цю ніч, у присутніх з'явиться можливість побачити найбільш жахливі фільми останніх років, причому зробити це у компанії однодумців. Взяти участь мають можливість усі охочі, вхід — платний.

Вже 7 вересня 2018 року, кінотеатри Helios запрошують всіх жителів та гостей Республіки Польща, які люблять полоскотати собі нерви, взяти участь у Марафоні Жахів (Maraton Horrorów) з жахливими монахинями та паранормальними явищами, досліджуваними найвідомішими демонологами у світі, Едом та Лоррейн Уоррен. У цю ніч, у присутніх з'явиться можливість побачити найбільш жахливі фільми останніх років, причому зробити це у компанії однодумців. Взяти участь мають можливість усі охочі, вхід — платний.

Марафон розпочнеться з фільму «Прокляття Черниці», який є однією з найбільш очікуваних прем'єр цього року. Після короткої перерви, під час якої можна познайомитися з любителями жанру «жахи» з усіх куточків Польщі, поспілкуватися та обговорити прем'єрний фільм, придбати напої та попкорн для наступних переглядів, або просто трохи розім'ятися, буде показаний культовий фільм-жах «Присутність». Відразу після першої частини піде його продовження — «Присутність 2». Для найсміливіших, на десерт, організатори пропонують подивитися «Аннабель: Народження зла».

Описи фільмів, які будуть представлені під час Марафону Жахів

1. «Прокляття черниці» (з субтитрами). Коли молода черниця, котру переслідували помилки минулого, йде з життя у монастирі у Румунії, священик, з темним минулим, який бажає прийняти релігійні обітниці, був відправлений Ватиканом для розслідування цього питання.

Також, з ним намагається докопатися до істини послушниця, яка збирається зв'язати себе обітницею. Разом вони виявляють ганебну таємницю Ордену. Ризикуючи не тільки своїм життям, а й своєю вірою та душами, вони стикаються зі зловісною силою у вигляді тієї ж демонічної черниці, яка вперше налякала глядачів у «Присутності 2». Абатство, з іншого боку, стає жахливим полем боротьби між живими та проклятими.

2. «Присутність» (з субтитрами). Історія Еда та Лоррейн Уоррен, всесвітньо відомих паранормальних слідчих, яких викликала тероризована темними явищами сім'я, котра проживає на віддаленій фермі. Вимушені протистояти могутнім демонам, Уоррени стикаються з найстрашнішою випадковістю в їх житті.

3. «Присутність 2» (з субтитрами). Інша версія культового фільму-жахів «Присутність», Джеймса Вана. Паранормальний трилер, в якому пара відомих демонологов Лоррейн та Ед Уоррен, відправляються до Північного Лондона. У будинку, котрий переслідують злі духи, де одна мати виховує четверо дітей, вони проведуть одне зі своїх жахливих розслідувань.

4. «Аннабель: Народження зла» (з субтитрами). Аннабель повернулася! Через кілька років після трагічної смерті дочки, ляльковик та його дружина беруть під свій дах черницю та дівчаток з притулку, які незабаром стануть мішенню одержимої роботи рук ляльковика — Аннабель.Організатори обіцяють, що всі присутні любителі гострих відчуттів залишаться повністю задоволені, адже великий екран та об'ємний звук ще більше посилять враження та напружать нерви до межі.

До кожного білета NMF, придбаного у касі кіно, буде додаватися додатковий купон, що дає право на одноразове поповнення напою у келиху (Pepsi, Mirinda, 7up, Ice Tea), який продається у кінотеатрі Helios. Ваучер дійсний тільки під час NMF (марафону).

Увага! Кінотеатри не проводять телефонні та інтернет-бронювання. Запрошуємо Вас купити квитки у касі та на www.helios.pl на вкладці: СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ

Квитки

— Промо квитки — PLN 28

— * Зі знижкою — PLN 32

— Звичайні — PLN 36

* Рекламна ціна дійсна тільки при купівлі квитків до 30.08.2018.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини