Наближається четверте видання конкурсу «Три хвилини тез»

5229
Facebook Twitter
Наближається четверте видання конкурсу «Три хвилини тез»

Взяти участь мають можливість усі охочі студенти докторантури польських освітніх структур, а послухати доповіді можуть зацікавлені жителі країни та гості цього польського міста.

Ви хочете поговорити про своє PhD за 3 хвилини, отримати суспільне визнання та виграти привабливі призи? Якщо це так, тоді організатори конкурсу щиро запрошують Вас взяти участь у четвертому виданні конкурсу «Three Minute Thesis», адресованому аспірантам в університетах Лодзі, Республіка Польща. Взяти участь мають можливість усі охочі студенти докторантури польських освітніх структур, а послухати доповіді можуть зацікавлені жителі країни та гості цього польського міста.

У докторантів, які беруть участь у конкурсі, буде всього 3 хвилини, в які потрібно вкластися з усім, іноді складним науковим матеріалом, також дозволено використовувати один слайд, для візуалізації найважливішої частини роботи. Трихвилинна дисертація ставить перед аспірантами завдання, що передбачає представлення своїх ідей та наукових відкриттів коротким та зрозумілим способом для широкої аудиторії. У конкурсі перемагають найцікавіші презентації, відібрані журі та громадськістю.Заявки приймаються з 17 вересня, варто врахувати, що реєстрація триватиме до 28 жовтня 2018 року. Конкурс адресований аспірантам, що спеціалізуються у галузі науки.

Графік конкурсу наступний:

— Етап I — 17.09-28.10.2018. Подача заявок на прийняття докторських робіт до конкурсу, заповнивши форму на сайті www.threeeminutethesis.pl.

— Етап II — 26-28.11.2018. Попередні заходи, у ході яких презентації будуть представлені всіма учасниками з окремих університетів. На наступний етап журі та аудиторія виберуть трьох докторантів з кожного університету.— Етап III — 30.11.2018. Фінал конкурсу, в якому кращі оратори, відібрані у попередніх раундах, представлять свою наукову роботу. З них, журі обере найкращі 2 презентації. У фіналі, жителі міста та учасники фестивалю будуть запрошені на кінцевий етап, де за допомогою голосування глядачів вибирається переможець та будуть передані нагороди.Призи, які очікують конкурсантів: грошові та інші призи, будуть присуджуватися переможцям кожного етапу.

Трохи інформації про конкурс

Three Minute Thesis — це глобальний конкурс в області наукового спілкування, створений Університетом Квінсленда (Австралія). У рамках конкурсу, у докторантів є три хвилини, щоб представити цікаву презентацію про дослідження та його значущість для суспільства. 3MT не призначений для тривіалізації або надмірного спрощення наукових досліджень, але він кидає виклик аспірантам, щоб представити свої ідеї та наукові відкриття коротким та зрозумілим способом для широкої, різноманітної аудиторії.

Вперше змагання 3MT відбулося у 2008 році у Квінсленді (Австралія), у ньому взяли участь 160 докторантів. Через ентузіазм як наукової спільноти, так і громадськості, формула заходу була швидко перейнята іншими університетами, що призвело до створення цього міжнародного конкурсу.

У Польщі, у 2014 році в Лодзі відбулося перше локальне видання конкурсу 3-хвилинної дисертації. На даний час, конкурс проводиться у тому ж місті, у Лодзинському технологічному університеті, Лодзинському університеті та Медичному університеті у Лодзі. Організатори активно працюють над проведенням конкурсу в інших містах Польщі. Якщо є охота взяти участь в організації заходу, або хотілося б стати його спонсором чи скоординувати подію з університетом — варто написати на anna.jeszka@boostbiotech.pl

Детальніше про конкурс за адресою: www.threeminutethesis.pl, а також на Facebook: https://www.facebook.com/3minutethesispl і YouTube https://www.youtube.com/playlist?list=PL28Z0uMhb7iyHqDO_lIUSpQQXeW94PVTW.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини