ТОП університетів світу: Університет Квінсленда (The University of Queensland). Огляд університету

5730
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Квінсленда (The University of Queensland). Огляд університету

Протягом понад століття, Університет Квінсленда (UQ) зберіг глобальну репутацію для створення позитивних змін, надаючи лідерство у знаннях для покращення світу.

Протягом понад століття, Університет Квінсленда (UQ) зберігав глобальну репутацію для створення позитивних змін, надаючи лідерство у знаннях для покращення світу. UQ послідовно входить в число кращих університетів світу, а також це один із засновників престижних університетів «Групи восьми» (Go8). Ця установа вищої освіти отримала більше австралійських нагород за викладання в університеті, ніж будь-який інший ВНЗ, та прагне надати студентам кращі можливості, практичний досвід, даючи їм шанс передавати знання та навички, які дозволять їм перевершити очікування протягом всієї своєї кар'єри. Згідно з рейтингом Quacquarelli Symonds (QS) World University 2019 Університет Квінсленда займає почесне 47 місце, розділивши його з University Carnegie Mellon.

Особливості UQ

Понад 52 000 студентів, 25% з яких — іноземні громадяни, вчаться в трьох красивих кампусах цієї освітньої структури в Південно-Східному Квінсленді. Іноземні студенти, яких тут близько 15 400, вносять різноманітність, а також підтримують товариство кампусів. Найбільшим активом ВНЗ є 250 000 успішних випускників, які включають більш ніж 13 000 кандидатів наук. Як підкреслює керівництво установи вищої освіти, успішна мережа випускників охоплює 170 країн. Студенти мають доступ до останніх та найбільш передових дисциплінарних знань в результаті досліджень UQ, які інформують програми ВНЗ. Завдяки міжнародним можливостям навчання, партнерствам, які забезпечують підтримку та розуміння галузі, а також викладацькому складу, учні отримують інформацію, яка дозволяє зробити нові відкриття та необхідні зміни в різних сферах діяльності. Прекрасне середовище університетського містечка відповідає кращим світовим стандартам вищої освіти, включаючи великі розважальні та спортивні споруди та будівлі світового класу.

Факультети, департаменти та вартість навчання

Установа вищої освіти Квінсленда надає величезний вибір спеціальностей, як для бакалаврату, так і для наступних градусів. Серед програм бакалаврату варто відзначити наступні факультети:

1. Здоров'я та поведінкові науки

2. Інженерія, архітектура та інформаційні технології

3. Бізнес, економіка та право

4. Гуманітарні та соціальні науки

5. Лікарський засіб

6. Наука

Як уже згадувалося, для післядипломної освіти передбачено не менша кількість напрямків, які відрізняються якістю, концентрацією уваги на практичній стороні та перспективністю.

Щодо вартості навчання, варто відзначити, що бакалаврат для громадян країни обійдеться у 9000 доларів, водночас як іноземцям необхідно вносити щорічно 23243 доларів. Магістратура для нерезидентів Австралії виллється в 24957 доларів. Проживання, харчування та інші поточні витрати вимагають значних сум (не менш ніж 15 тисяч доларів на рік). З огляду на різницю у культурі та менталітеті, а також необхідності великих інвестицій, багатьом іноземцям краще підібрати інший ВНЗ. Як люб'язно підказують фахівці UP-STUDY, гідним варіантом є університети Польщі, а наші представники допоможуть вибрати конкретну структуру та спеціальність.

З викладеної інформації випливає, що UQ володіє чудовою бібліотекою, а також надає можливість брати участь в міжнародних програмах обміну та претендувати на матеріальну підтримку. Студенти забезпечені всім необхідним та на повну використовують надані можливості. Викладацький склад досить великий, а також нараховує безліч особистих нагород.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини