На даний момент йде реєстрація другого видання проекту «Академія бізнес-лідерів»

7138
Facebook Twitter
На даний момент йде реєстрація другого видання проекту «Академія бізнес-лідерів»

Це друге видання цієї події, тому організатори мають надію, що вона приверне ще більшу кількість активної польської молоді, студентів університетів Польської Республіки та інших зацікавлених осіб.

Фонд імені Леслава А. Паги заохочує жінок до участі у новому освітньому проекті під назвою «Академія лідерів бізнесу». У першу чергу, фонд бажає збалансувати диспропорції між можливостями розвитку жінок та чоловіків. Проект складається з семінарів у вихідні дні, програм наставництва, вечірніх зустрічей з бізнес-лідерами та соціально-економічного життя, а також стажувань у компаніях-партнерах. Це друге видання цієї події, тому організатори мають надію, що вона приверне ще більшу кількість активної польської молоді, студентів університетів Польської Республіки та інших зацікавлених осіб.

Академія бізнес-лідерів — це освітня та наставницька програма, метою якої є просвіта молодих жінок, студентів, що прагнуть виконувати ключові ролі в організаціях. Метою ініціативи є розвиток підприємництва, управління кар'єрою, вирішуючи соціологічні питання у групах підопічних з наставниками, створюючи образ бізнесу, вирівнювання пропорцій у побудові кар'єри та розширення знань, навичок та підходів в областях: організації роботи, управління командою, роботою зі стресом або створенні особистого бренду.

У ході цієї події будуть проведені об'ємні семінари, які пройдуть у вихідні дні, щоб таким чином привернути максимальну кількість зацікавлених осіб. Також передбачаються програми наставництва, які допоможуть розібратися з різними соціальними проблемами, а також набути вміння працювати у команді. Серед іншого варто відзначити й вечірні зустрічі з бізнес-лідерами, які поділяться своїм досвідом вирішення різнотипних ситуацій, а також розкриють особисті ефективні методи побудови успішної кар'єри.

Не останнє місце у цьому проекті займає надання експертами розв'язання питання, щодо соціально-економічного життя. Всі учасники «Академії бізнес-лідерів» можуть сподіватися на те, що випаде нагода отримати гарне місце для проходження довгострокового стажування у компаніях-партнерах. Програма адресована студентам-випускникам та випускницям (максимальний вік учасника — 26 років), які вже досягли освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, інженера або магістра у наступних областях досліджень:

— біотехнологія, клінічні дослідження, харчові технології;

— ІТ, робототехніка;— медицина, фармація;

— електроніка, будівельна техніка, автоматизація;

фінанси, економіка, бухгалтерський облік, банківська справа, маркетинг, психологія;

— право та адміністрація.

Крім того, проект спрямований на інформування жінок та чоловіків про гендерні відмінності та як використовувати цей потенціал у співпраці на професійному рівні. Заняття за проектом будуть проходити з лютого до червня 2019 року. Проект передбачає проведення вихідних днів один раз на місяць з наставниками, лекторами або бізнес-лідерами та іншими експертами, що представляють академію. Для створення проектів учасників на різних етапах будуть запрошені видатні фахівці та експерти у своїх областях, наставники та лідери бізнесу, а також люди з суспільного життя. Набір учасників розпочався 8 жовтня 2018 року та триватиме до 2 грудня 2018 року.

Реєстраційну форму та детальну інформацію можна знайти на веб-сайті Фонду: http://paga.org.pl/projekty/akademia-liderek-biznesu/akademia-liderek-biznesu-ii-edycja?lang=plЯкщо Ви не впевнені, що Ваша область навчання — це те, що організатори шукають, варто написати їм, перейшовши за посиланням, щоб не втратити свій унікальний шанс через маленьке непорозуміння.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини