Академія Бізнесу Лідерів 2019 — інформація про захід

6777
Facebook Twitter
Академія Бізнесу Лідерів 2019 — інформація про захід

Академія бізнес-лідерів — це програма навчання та наставництва для молодих жінок, які хочуть розвивати свою професійну кар'єру. Про всі подробиці Ви дізнаєтеся прочитавши наш огляд.

Академія бізнес-лідерів (Akademia Liderek Biznesu) — це програма навчання та наставництва для молодих жінок, які хочуть розвивати свою професійну кар'єру. Протягом останніх п'яти місяців студенти закладів освіти Республіки Польща, які навчаються на останніх курсах, беруть участь у семінарах та зустрічах з лідерами бізнесу, поглиблюючи таким чином свої знання та навички в області підприємництва, організації роботи, управління командою або створення особистого бренду. Взяти участь у проєкті можна студентам, попри спеціальність, за якою йде навчання, адже є можливість отримати інформацію, яка впливає на побудову кар'єри, як прямо, так і опосередковано.

Чого очікувати у третьому виданні Академії?

Основною метою програми є навчання молодих жінок — студенток прагнуть виконувати ключові ролі в організаціях. Моніка Новак, координатор проєкту у Фонді Лєслав А. Пага пояснює, що таким чином, організатори прагнуть вирівняти пропорції у побудові кар'єри та розширити знання, навички та відносини, необхідні для молодих лідерів. 25 дівчат, які будуть відібрані для участі у програмі, отримають можливість особисто зустрітися з президентами та директорами компаній, важливих для польської економіки.

У попередньому випуску до циклу лідерства були запрошені:

  • Джоана Кепчінська (Joanna Kępczyńska), член правління innogy Polska з фінансів;
  • П'ять місяців зустрічей, котрі надихають
  • IT, робототехніка;
  • медицина, фармація;
  • електроніка, будівельна техніка, автоматизація;
  • фінанси, економіка, бухгалтерський облік, банківська справа, маркетинг, психологія;
  • закон та адміністрація.

Перший етап набору триває до 4 листопада 2019 року. Організатори рекомендують подати заявку через спеціальну форму: https://bit.ly/2liZi5y. На наступному етапі пройдуть співбесіди з сотнями відібраних кандидаток. Інформація про результати з'явиться у середині грудня. Заняття почнуться у лютому та триватимуть до червня 2020 року. Детальна інформація про проєкт доступна на веб-сайті Фонду: http://paga.org.pl/projekty/akademia-liderek-biznesu/akademia-liderek-biznesu-ii-edycja/o-projekcie?lang=pl.

А ось так виглядало попереднє видання ALB: https://www.facebook.com/watch/?v=441556366436019

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини