Міжнародна конференція з неоперабельної хірургії та ортопедії — інформація про подію

5857
Facebook Twitter
Міжнародна конференція з неоперабельної хірургії та ортопедії — інформація про подію

Організатори Міжнародної конференції з неоперабельної хірургії та ортопедії запрошують студентів закладів вищої освіти відвідати захід в якості слухачів або в якості активних лекторів.

Організатори Міжнародної конференції з неоперабельної хірургії та ортопедії запрошують студентів закладів вищої освіти Республіки Польща та інших країн відвідати захід в якості слухачів або в якості активних лекторів на студентських сесіях. Дана подія принесе багато корисної інформації та дозволить розширити межі професіоналізму. До всього іншого, це унікальна можливість розширити мережу робочих та дружніх контактів, поспілкуватися та перейняти досвід однодумців та фахівців у різних напрямках медицини.

  • неоперабельного лікування;
  • методам проведення діагностики;
  • передопераційного та післяопераційного догляду;
  • використання ліків та методів лікування при багатьох захворюваннях;
  • правових, психологічних та етичних аспектах вжитих заходів.

Учасниками, які виконують роботу під час Конференції, можуть бути люди, пов'язані з охороною здоров'я та медичним правом, у тому числі студенти, докторанти, вчені, лікарі, юристи та фізіотерапевти.

Захід дозволяє представити оригінальні дослідницькі роботи, презентацію та огляд праць, а також звіти про випадки в усній або постерній формі. Завдяки міжнародному характеру конференції, роботи можуть бути представлені польською, англійською, російською, німецькою та російською мовами. Лекції будуть переведені у режимі реального часу. З інформації, щодо того, якою мовою можуть бути підготовлені матеріали, логічно припустити, що стати частиною події мають можливість студенти, експерти та науковці з будь-якої держави, головне — це бажання та відповідність темам конференції.

Партнери заходу, який внесено до календаря зимових конференцій, що проводяться на території РП

Захід проходить під патронажем, серед іншого, Польського товариства реабілітації, Польського товариства фізіотерапії, самоврядування докторантів Медичного університету у Любліні та Національного представництва аспірантів. Представники визнаних наукових товариств та університетів висловили готовність працювати у Науковому комітеті конференції. Комітет також буде створений співробітниками університету з-за меж Польщі.

Науковий комітет присудить призи тим доповідачам, які братимуть участь у конкурсі. Автори кращих робіт отримають Гран-прі конференції. Крім того, учасники матимуть можливість опублікувати свої наукові роботи з оцінкою у журналі або зайняти главу у монографії. У всіх присутніх також з'явиться можливість взяти участь у численних практичних семінарах. Організатори планують навчання публічних виступів, написанню наукових робіт та проведенню діагностичних тестів.

Коли та де відбудеться очікувана подія, присвячене неоперабельній хірургії та ортопедії?

Конференція буде проходити у найсучаснішому лекційному центрі Любліна, яким є Люблінський конференц-центр. Захід заплановано на 5-7 грудня 2019 року. Студентські сесії відбудуться у суботу, 7 грудня. Подача робіт, які зможуть взяти участь у конкурсі, розпочинається 1 червня 2019 року.

Участь у цьому міждисциплінарному заході створює багато можливостей для розвитку та розширення знань. Конференція також дозволить налагодити співпрацю з багатьма центрами та представниками науки.

Як взяти участь?

Щоб зареєструватися, будь ласка, відвідайте www.ortreh.pl та www.facebook.com/ortreh. Кількість місць обмежена!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини