MAMA Gathering — наближається фестиваль для жінок

6159
Facebook Twitter
MAMA Gathering — наближається фестиваль для жінок

100 заходів, 70 лекцій та 4 дні відпочинку — вже 4 липня 2019 року, відбудеться MAMA Gathering — жіночий фестиваль. Більш детально читайте у нашій статті.

100 заходів, 70 лекцій та 4 дні відпочинку — вже 4 липня 2019 року, відбудеться MAMA Gathering — жіночий фестиваль. У поточному році захід буде проходити у кампусі Домашавіце (Domasławice) у долині Барич (Baryczy), мальовничому містечку недалеко від Вроцлава. В оточенні природи за чотири літні дні відбудеться понад сотня різних заходів, спрямованих на цілісний підхід до здоров'я (включаючи китайську медицину, аюрведи, ароматерапію та краніосакральну терапію), утворення та перинатальної підтримки, сексуальності, ненасильницького спілкування у відношенні з собою, людьми та світом.

Цікаві гості фестивалю 2019 року

Фестиваль відкриє доступ до великої кільскості пропозицій, заплановані як індивідуальні, так і групові заняття, особистісний розвиток, робота з тілом — заняття йогою, танцями та масажем. Учасникам також буде надано кінотеатр. Серед 70 лідерів Агата Дутковська, засновник Льотної школи (Latającej Szkoły), що пропонує курси творчого підприємництва для жінок, а також експерт Наталя Грубіцна, автор найпопулярнішого польського блогу на тему позитивного способу життя. Також серед запрошених гостей буде можливість зустріти Зосю та Давида Жепецьких, фахівців з тантричного кохання та Агнешку Штайн, психолога та батьківського авторитету. Повна програма доступна на офіційному сайті фестивалю: https://program.mamagathering.pl

Захід орієнтований тільки на жінок?

Марта Стокс, творець фестивалю, особливо підкреслила, що MAMA Gathering — це місце та час, коли організатори прагнуть всіма силами допомогти жінкам знайти свій власний простір та рівновагу, також можна обмінюватися досвідом у групі, яка переживає подібні пригоди. Крім цього, фестиваль пропонує заняття для чоловіків та дітей. Вітаються всі жінки, попри стадію життя, обов'язково будуть молоді леді з дітьми або без, жінки з партнерами або соло. Цей фестиваль відкритий для всіх, тому не пропустіть можливість приємно та корисно провести літні липневі дні.

Семінари, майстер-класи та інші події, які доступні у рамках фестивалю

У поточному році фестиваль буде присвячений семінарам, пов'язаних з турботою про навколишнє середовище. Таким чином, в учасників буде можливість навчитися робити еко-косметику та використовувати метод DIY, а також парфуми з нульовими відходами. Крім цього випаде шанс взяти участь у трав'яних майстер-класах. Фахівці розкажуть про здорове харчування, а веганські страви подаватимуться у контейнерах, котрі є багаторазовими та біорозкладаються. На еко-ринку будуть представлені екологічні, та водночас унікальні товари ручної роботи.

Продаж перепусток здійснюється через веб-сайт www.mamagathering.pl, де можна також купити уроки MAMAzone, призначені виключно для жінок, а також проживання та догляд за дітьми, заняття у лісовій дитячій зоні.

Якщо Ви хочете приєднатися до заходу не просто як учасник, MAMA Gathering Festival 2019 у Долині Барич відкритий для волонтерства. У цьому році кількість місць для волонтерів обмежена! Ви можете дізнатися про діапазони та відділи, до яких можете приєднатися, зв'язавшись безпосередньо з координатором кращих під сонцем, Мартою Палинським електронною поштою: wolo@mamagathering.pl.

Нічого не відбувається двічі — цей випуск буде істотно відрізнятися від того, що був роком раніше, а що буде у наступному, знають тільки зірки.


Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини