«Творчий день» 2019 — надзвичайно інноваційні майстер-класи в UMCS!

5080
Facebook Twitter
«Творчий день» 2019 — надзвичайно інноваційні майстер-класи в UMCS!

«День творчості» — шанс розширити мережу контактів, які допоможуть при короткостроковому або довгостроковому працевлаштуванні. Про всі подробиці ми розповімо у цій статті.

«День творчості» — це ще одне видання акції, ініційованої та організованої студентами Соціативної творчості в UMCS WFiS (Факультет філософії та соціології в Університеті Марії Кюрі-Склодовської) у рамках наукового клубу «КреаТиВні». Організатори люб'язно запрошують студентів локальних університетів, та з других міст, молодих людей та інших зацікавлених осіб взяти участь в унікальному заході, який відбудеться 31 травня 2019 року на вищевказаному факультеті університету Марії Кюрі у Любліні, Республіка Польща. Це шанс не тільки провести час весело, почерпнув багато корисної інформації, але й істотно розширити мережу контактів, які допоможуть при короткостроковому або довгостроковому працевлаштуванні.

Захід адресовано не тільки студентам, але, перш за все, школярам, ​​які хотіли б вирватися з нудного, одноманітного світу та на мить переміститися у «країну творчості».

Метою кампанії є відкрита зустріч зі студентами соціальної творчості в UMCS. Під час заходу кожен учасник зможе перевірити, наскільки він креативний та в якій сфері творчості здатний найкраще працювати.

  • Семінари — 10:00-14:00, конкретний час буде визначено з тими учасниками, які бажають стати частиною групи
  • Творчість у командній роботі (тривалість: 45 хвилин)
  • Що таке візуальне мислення та як йому навчитися? (тривалість: 45 хвилин)
  • «Майстерні творчості» — що таке творчість та як її розвивати? (тривалість: 60 хвилин)
  • «Selfless» — театральна майстерня імпровізації для его (тривалість: 90 хвилин)

Реєстрація на семінар та повна програма заходу доступні за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1pp3LcDK-hwLX7dpnSNf5YvK6Y8pkiEtennGxQlWmP0s/edit

Крім того, додаткові атракціони, такі як творчі ігри також чекають учасників. Серед іншого, можна буде залучити себе до творчого тесту, студії креативних зачісок, створення своєї творчої скульптури та супутніх події (у тому числі: We Dance Belgijka!, 11:20-11:30).

Участь у заході безкоштовна, що може стати додатковим мотивом для відвідування його студентами інших університетів та школярами.

Для того, щоб дізнатися подробиці «Творчого дня» 2019, рекомендуємо Вам відвідати сторінку ініціативи у Facebook та отримати повідомлення про захід на веб-сайті WFiS UMCS:

  • FB: https://www.facebook.com/events/635134407002960/
  • UMCS.PL: http://www.umcs.pl/en/dzien-kreatywnosci.chtm

Де та коли відбудеться ця одноденна очікувана подія?

  • Дата: 31 травня (п'ятниця) 2019
  • Час: 10:00-14:00
  • Місце: Факультет філософії та соціології UMCS, пл. Марія Кюрі-Склодовської 4, 20-031 Люблін, Польща.

Кілька слів про організаторів

Соціальна творчість UMCS — новий, оригінальний напрямок навчання на факультеті філософії та соціології у люблінському університеті Марії Кюрі. Ті, хто обере ці дослідження, можуть розраховувати на те, що дана інноваційна область навчання надасть практичні навички в області творчого мислення та акторської майстерності, а також допоможе отримати практичні гуманістичні та соціальні знання.

Якщо Ви хочете розвинути особливості, які високо цінуються у сучасній демократії? Отримати знання гуманітарних та соціальних наук орієнтовані на принципи та прийоми творчої участі у суспільному житті? Ви хочете переконати себе, що цілеспрямовані гуманістичні та соціальні знання можуть стати засобом успіху? Знаєте та розумієте закономірність публічної сфери, щоб стати її свідомим учасником та творцем? Вам однозначно, як мінімум, варто відвідати запропоновану подію, а, як максимум, стати частиною команди організаторів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини