Малопольський фестиваль інновацій 2019 — інформація про захід

8197
Facebook Twitter
Малопольський фестиваль інновацій 2019 — інформація про захід

10 червня 2019 року у Кракові починається 9-й Малопольський фестиваль інновацій — найбільший подібний захід у країні.

10 червня 2019 року у Кракові починається 9-й Малопольський фестиваль інновацій — найбільший подібний захід у країні. До 16 червня у різних частинах зазначеного регіону відбудеться багато надзвичайно цікавих подій, які надихнуть Малопольське воєводство, а точніше його громадян та гостей, зокрема підприємців, стати ще більш активними. Будь-який з учасників знайде тут щось для себе.

Актуальна інформація про захід

Малопольський фестиваль інновацій — це унікальна можливість поспілкуватися з підприємцями та науковцями, фахівцями з різних галузей, які розкривають залаштункову діяльність незвичайних компаній та незвичних місць. Центр авіаційної освіти Краківського аеропорту, Інститут передових технологій виробництва, Національний центр радіаційного синхротрона SOLARIS, FabLab Małopolska та Aptiv — ось лише кілька прикладів, які варто вивчити.

Практики бізнесу продемонструють специфіку функціонування стартапів, які роблять дивовижну кар'єру в інноваційній глобальній локації. Багато цікавих подій також буде відбуватися в інших частинах Малої Польщі. У Хшануві вдасться знайти секрети цифрового світу, відомі представникам всіх поколінь — діти стають друзями з роботами, яких самі запрограмують, а у художніх майстернях покажуть своє бачення

використання інновацій у повсякденному житті. Молоді люди навчаться орієнтуватися у цікавому світі програмування. Водночас люди поважного віку зможуть, нарешті, перестати боятися використовувати свій комп'ютер та подорожувати віртуальною реальністю.

Ніколи не пізно йти у ногу з часом, сучасність — це інноваційні технології, креативність та винахідливість. У кожного з учасників буде можливість знайти натхнення для себе. Ось що чекає на всіх гостей події!

Нові технології у бізнесі

Фестиваль буде відкритий конференцією під назвою «Інноваційний старт — наступний крок у бізнесі», яка відбудеться 10 червня о 14.00 у польському музеї авіації по вулиці Івана Павла II 30 у Кракові. Цього разу лейтмотив стане інноваційним початком, наступним кроком у бізнесі — кроком до нових викликів, які ніколи не пізно прийняти, про що свідчать, наприклад, все більша кількість польських компаній, котрі завойовують світовий ринок завдяки використанню сучасних технічних та технологічних рішень. Це хороша можливість використовувати ідеї та досвід інших, особливо зважаючи на те, що компанії та науково-дослідні підрозділи представлять свої винаходи, які вже підкорили світ.

Співпраця науки та бізнесу

Підприємці не завжди знають, як зв'язатися з науково-дослідними інститутами. Та як це зробити? Просто зайдіть в Innovative Safari. Це дуже цінний захід з підтримки малих та середніх підприємств у співпраці з науковцями. Тому Safari — це відмінна можливість для прямих розмов та встановлення контактів.

Цього році зустрічі присвячені енергозберігаючому будівництву та відновлювальним джерелам енергії (ВДЕ), включаючи виробництво біомаси та сировини. Зустрічі для підприємців з новосончечного регіону відбудуться 13 червня в: Малопольській лабораторії Budownictwa Energetowo, Centrum Transferu Technologii Сільськогосподарського університету у Кракові, Центрі сталого розвитку та енергозбереження AGG в AGH у Менкіні. Підприємці з інших субрегіонів будуть запрошені на наступні зустрічі. Деякі з них пройдуть вже у жовтні для Тарновського субрегіону.

Малопольський фестиваль інновацій — це захід, в якому Вам просто необхідно взяти участь!

Забронюйте собі час з 10 по 16 червня та не пропустіть цікаві події!

Більш детальна інформація на www.innowacyjna.malopolska.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини